Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sürekli dolandırılmasına rağmen vazgeçemiyor

MAGAZİN 25.10.2016 - 18:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3201+ kez okundu.
 

Sürekli dolandırılmasına rağmen vazgeçemiyor

Sinema Sanatçısı Zeki Demir: Oynadığım filmlerin yarısından fazlasında dolandırıldım

AYDIN- Aydın’da çekimleri başlayacak olan ‘Trendeki Yolculuk’ adlı filmde ‘muhtar’ rolü ile sahne alacak olan Sinema Sanatçısı Zeki Demir, bugüne kadar oynadığı 60 filmin yarısından fazlasında dolandırıldığını buna rağmen ekran hastalığından vazgeçemediğini söyledi. Dün akşam Efeler Zincirli Han Otel’de düzenlenen filmin tanıtım yemeğine katılan ve İncirliova Yazıdere’de çekilecek sahnelerde köy muhtarı olarak sahne alacak olan Zeki Demir, bu işin kaymağını birkaç kişinin yediğini, kendisi gibi sanat hastalığı olanların ise para kazanmak bir yana sürekli aldatıldığını iddia etti. Film için kendisini aradıklarında hemen birkaç parça kıyafet alıp otobüse binerek Alanya’dan yola çıktığını belirten Demir, “Bize film başına 300 TL ile 800-100 TL arasında para verirler. Bir çoğu da bu parayı vermez bizi dolandırır. Aydın’da çekilecek olan ‘Trendeki Yolculuk’ için aradılar. ‘Hemen otobüse bin gel’ dediler. Para pul konuşmadık. Bu filmde de dolandırılırsam açıklama yapacağım. Maalesef piyasada bu iş üzerine çok fazla dolandırıcı var. Eşim düğünlerde aşçılık yapıyor, kızım kuaför. Bu şekilde geçinip gidiyoruz. Ben sinema sanatçılığı yapmaya çalışıyorum. Ama para kazanmak yerine sürekli dolandırılıyorum” diyerek ekran hastalığının çok büyük bir hastalık olduğunu sürekli dolandırılmasına rağmen vazgeçemediğini söyledi.
Sinema Sanatçısı Zeki Demir: Oynadığım filmlerin yarısından fazlasında dolandırıldım

AYDIN- Aydın’da çekimleri başlayacak olan ‘Trendeki Yolculuk’ adlı filmde ‘muhtar’ rolü ile sahne alacak olan Sinema Sanatçısı Zeki Demir, bugüne kadar oynadığı 60 filmin yarısından fazlasında dolandırıldığını buna rağmen ekran hastalığından vazgeçemediğini söyledi.

Dün akşam Efeler Zincirli Han Otel’de düzenlenen filmin tanıtım yemeğine katılan ve İncirliova Yazıdere’de çekilecek sahnelerde köy muhtarı olarak sahne alacak olan Zeki Demir, bu işin kaymağını birkaç kişinin yediğini, kendisi gibi sanat hastalığı olanların ise para kazanmak bir yana sürekli aldatıldığını iddia etti.

Film için kendisini aradıklarında hemen birkaç parça kıyafet alıp otobüse binerek Alanya’dan yola çıktığını belirten Demir, “Bize film başına 300 TL ile 800-100 TL arasında para verirler. Bir çoğu da bu parayı vermez bizi dolandırır. Aydın’da çekilecek olan ‘Trendeki Yolculuk’ için aradılar. ‘Hemen otobüse bin gel’ dediler. Para pul konuşmadık. Bu filmde de dolandırılırsam açıklama yapacağım. Maalesef piyasada bu iş üzerine çok fazla dolandırıcı var. Eşim düğünlerde aşçılık yapıyor, kızım kuaför. Bu şekilde geçinip gidiyoruz. Ben sinema sanatçılığı yapmaya çalışıyorum. Ama para kazanmak yerine sürekli dolandırılıyorum” diyerek ekran hastalığının çok büyük bir hastalık olduğunu sürekli dolandırılmasına rağmen vazgeçemediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.