Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şüphelilerin üzerinden 2 adet silah çıktı

ASAYİŞ 16.01.2019 - 14:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3575+ kez okundu.
 

Şüphelilerin üzerinden 2 adet silah çıktı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu iki şüphelinin üzerinde 2 adet silahın ele geçirildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği KOM Grup Ekipleri'nin suçu önlemeye ve suçluları yakalamaya yönelik olarak Türkmen Mahallesi sokak aralarında gerçekleştirdikleri kontrollerde şüpheli hareketler sergileyen F.T.(26)  ve L.Ö. (28) isimli iki şahıs yakalandı. Şahısların yapılan üst aramasında 2 adet ve silahlara ait 5 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, haklarında gerekli yasal işlemler başlatıldı.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu iki şüphelinin üzerinde 2 adet silahın ele geçirildiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre; Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği KOM Grup Ekipleri'nin suçu önlemeye ve suçluları yakalamaya yönelik olarak Türkmen Mahallesi sokak aralarında gerçekleştirdikleri kontrollerde şüpheli hareketler sergileyen F.T.(26)  ve L.Ö. (28) isimli iki şahıs yakalandı.

Şahısların yapılan üst aramasında 2 adet ve silahlara ait 5 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, haklarında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.