Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şüpheli ölüm!

ASAYİŞ 05.06.2015 - 22:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4174+ kez okundu.
 

Şüpheli ölüm!

Aydın Ovaeymir Mahallesi yakınlarında önceki gün bir çocuğun DSİ’ye ait sulama kanalında boğularak hayatını kaybetmesinin ardından bugün de kanalda yaşlı bir kadının cesedi bulundu.

Aydın Ovaeymir Mahallesi yakınlarında önceki gün bir çocuğun DSİ’ye ait sulama kanalında boğularak hayatını kaybetmesinin ardından bugün de kanalda yaşlı bir kadının cesedi bulundu. Yaşlı kadını su yüzeyinde sürüklenerek cansız bir şekilde gittiğini gören vatandaşların ihbarı ile ortaya çıkan olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Olay akşam saatlerinde Ovaeymir Beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ovaeymir ile Kadıköy arasında DSİ’ye ait sulama kanalı içerisinde su yüzeyinde bir kadının hareketsiz bir vaziyette sürüklendiğini gören çevre sakinleri durumu yetkililere ihbar ederek yardım istedi. Sürüklenmekte olan ceset Kadıköy yakınlarında kanaldan çıkarılırken olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bazıları, isminin Şekirnaz Yabgu olduğu belirtilen 70 yaşındaki kadının kanala atlayarak intihar ettiğini bazıları ise otlattığı küçükbaş hayvanlara kanaldan kova ile su çekip sulamak isterken kanala düşüp boğulduğunu iddia etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede yaşlı kadının ce4sedin çıkarıldığı yerden yaklaşık 3 kilometre önde Ovaeymir yakınlarında kanalın tel örgülerinin kaldırılmış olduğu yerde kadının terlikleri ve başörtüsü bulundu. Olayı duyarak bölgeye gelen yaşlı kadının yakınları gözyaşlarına tutamadı.
Aydın Ovaeymir Mahallesi yakınlarında önceki gün bir çocuğun DSİ’ye ait sulama kanalında boğularak hayatını kaybetmesinin ardından bugün de kanalda yaşlı bir kadının cesedi bulundu.

Aydın Ovaeymir Mahallesi yakınlarında önceki gün bir çocuğun DSİ’ye ait sulama kanalında boğularak hayatını kaybetmesinin ardından bugün de kanalda yaşlı bir kadının cesedi bulundu.

Yaşlı kadını su yüzeyinde sürüklenerek cansız bir şekilde gittiğini gören vatandaşların ihbarı ile ortaya çıkan olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Olay akşam saatlerinde Ovaeymir Beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ovaeymir ile Kadıköy arasında DSİ’ye ait sulama kanalı içerisinde su yüzeyinde bir kadının hareketsiz bir vaziyette sürüklendiğini gören çevre sakinleri durumu yetkililere ihbar ederek yardım istedi. Sürüklenmekte olan ceset Kadıköy yakınlarında kanaldan çıkarılırken olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilen kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, bazıları, isminin Şekirnaz Yabgu olduğu belirtilen 70 yaşındaki kadının kanala atlayarak intihar ettiğini bazıları ise otlattığı küçükbaş hayvanlara kanaldan kova ile su çekip sulamak isterken kanala düşüp boğulduğunu iddia etti.

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede yaşlı kadının ce4sedin çıkarıldığı yerden yaklaşık 3 kilometre önde Ovaeymir yakınlarında kanalın tel örgülerinin kaldırılmış olduğu yerde kadının terlikleri ve başörtüsü bulundu.

Olayı duyarak bölgeye gelen yaşlı kadının yakınları gözyaşlarına tutamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.