Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sunullah Arısoy Şiir Ödülleri verildi

SANAT 14.05.2017 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3014+ kez okundu.
 

Sunullah Arısoy Şiir Ödülleri verildi

Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel M. Sunullah Arısoy Şiir Ödülü, F. Özel Arabul Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir kokteylle sahiplerini buldu.

AYDIN- Düzenlenen ödül töreninde "Yaşayıp Giderken" adlı dosya ile Hüseyin Atabaş, büyük ödüle layık görülürken "Beni O Uysal Kuyuda Unutmayacaktın" isimli dosya ile Emin Kaya ise, özel ödülü almaya hak kazandı. Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın Eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, yazarlardan Hidayet Karakuş, Halim Yazıcı, Ahmet Özer ve çok sayıda sanatseverin katıldığı programda usta yazar Atabaş tarafından okunan "Sen Varsın Diye" adlı şiir büyük bir beğeni ile karşılandı. Atabaş ve Kaya ödüllerini Kaymakam Aksoy, Başkan Kayalı ve Ayhan'ın elinden alırken program sonunda Atabaş "Umut Her Zaman" isimli şiir kitabını okurları için imzaladı.
Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel M. Sunullah Arısoy Şiir Ödülü, F. Özel Arabul Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir kokteylle sahiplerini buldu.

AYDIN- Düzenlenen ödül töreninde "Yaşayıp Giderken" adlı dosya ile Hüseyin Atabaş, büyük ödüle layık görülürken "Beni O Uysal Kuyuda Unutmayacaktın" isimli dosya ile Emin Kaya ise, özel ödülü almaya hak kazandı.

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Aydın Eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, yazarlardan Hidayet Karakuş, Halim Yazıcı, Ahmet Özer ve çok sayıda sanatseverin katıldığı programda usta yazar Atabaş tarafından okunan "Sen Varsın Diye" adlı şiir büyük bir beğeni ile karşılandı. Atabaş ve Kaya ödüllerini Kaymakam Aksoy, Başkan Kayalı ve Ayhan'ın elinden alırken program sonunda Atabaş "Umut Her Zaman" isimli şiir kitabını okurları için imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.