Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sünnet çocuğunun traktör tutkusu

GENEL 02.04.2018 - 10:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3671+ kez okundu.
 

Sünnet çocuğunun traktör tutkusu

Aydın Efeler ilçesinde gerçekleştirilen sünnet düğününde sünnet çocuğu, istediği süslü traktör evin önüne gelmeyince düğüne çıkmadı.

AYDIN - Sünnet çocuğunun ısrarı üzerine aile tarlada çift sürdükleri 4 çeker traktörü temizlettirip gelin arabası gibi süsleterek eve getirdi. Sünnet çocuğu evin önüne getirilen süslü traktörü görünce düğününe iştirak etti. Efeler ilçesi Yedieylül Mahallesi’nde yaşayan Hatice-Ali Keleslioğlu çifti, oğulları Selim'in mürüvvetini görmek için aylar öncesinden sünnet düğünü tertip edip hafta sonu düğün kurdu. En mutlu gününde düğüne iştirak etmeyen 8 yaşındaki Hacı Celal Oto 2. Sınıf öğrencisi Selim Keleslioğlu’nun ailesinden süslenmiş 4 çeker traktör istediği öğrenildi. Bunun üzerine aile bir yandan sünnet cemiyeti devam ederken, diğer yandan tarım işlerinde kullandıkları 4 çeker traktörü temizletip bir çiçekçide gelin arabası gibi traktörü süsletti. Süslenmiş vaziyette 4 çeker traktör eve gelince neşesi yerine gelen sünnet çocuğu düğününü traktör ile yapıp sünnet gezisini de şehir merkezinde traktör üzerinde yaptı. Oğlunun traktörlere karşı aşırı bir sempatisi olduğunu ve her yere traktör ile gitmek istediğini belirten Anne Hatice Keleslioğlu, “Düğün için otomobil ayarlamıştık. Nedense Selim'in en mutlu gününde keyfinin kaçık olduğunu gördük. Konuşunca otomobil değil traktör istediğini öğrendik. İsteğini yerine getirince hem Selim’in hem de düğünün neşesi yerine geldi. Tarımı ve çiftçiliği çok seviyor ama traktörü bu kadar çok sevdiğini bilmiyorduk” diye konuştu.
Aydın Efeler ilçesinde gerçekleştirilen sünnet düğününde sünnet çocuğu, istediği süslü traktör evin önüne gelmeyince düğüne çıkmadı.

AYDIN - Sünnet çocuğunun ısrarı üzerine aile tarlada çift sürdükleri 4 çeker traktörü temizlettirip gelin arabası gibi süsleterek eve getirdi. Sünnet çocuğu evin önüne getirilen süslü traktörü görünce düğününe iştirak etti.

Efeler ilçesi Yedieylül Mahallesi’nde yaşayan Hatice-Ali Keleslioğlu çifti, oğulları Selim'in mürüvvetini görmek için aylar öncesinden sünnet düğünü tertip edip hafta sonu düğün kurdu. En mutlu gününde düğüne iştirak etmeyen 8 yaşındaki Hacı Celal Oto 2. Sınıf öğrencisi Selim Keleslioğlu’nun ailesinden süslenmiş 4 çeker traktör istediği öğrenildi. Bunun üzerine aile bir yandan sünnet cemiyeti devam ederken, diğer yandan tarım işlerinde kullandıkları 4 çeker traktörü temizletip bir çiçekçide gelin arabası gibi traktörü süsletti. Süslenmiş vaziyette 4 çeker traktör eve gelince neşesi yerine gelen sünnet çocuğu düğününü traktör ile yapıp sünnet gezisini de şehir merkezinde traktör üzerinde yaptı.

Oğlunun traktörlere karşı aşırı bir sempatisi olduğunu ve her yere traktör ile gitmek istediğini belirten Anne Hatice Keleslioğlu, “Düğün için otomobil ayarlamıştık. Nedense Selim'in en mutlu gününde keyfinin kaçık olduğunu gördük. Konuşunca otomobil değil traktör istediğini öğrendik. İsteğini yerine getirince hem Selim’in hem de düğünün neşesi yerine geldi. Tarımı ve çiftçiliği çok seviyor ama traktörü bu kadar çok sevdiğini bilmiyorduk” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.