Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sümer Park çocukları bekliyor

GÜNCEL 25.04.2017 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3747+ kez okundu.
 

Sümer Park çocukları bekliyor

Nazilli’nin önemli dinlenme alanlarından olan Sümer Park rekreasyon alanındaki göletlerin yeni ev sahipleri ördekler oldu.

AYDIN- Aynalı sazanlar ile aynı göleti paylaşacak olan ördekler İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndan getirildi. Nazilli Belediyesi tarafından İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndan getirilen 38 adet değişik cinsteki ördekler gölete bırakıldı. 5 adet yeşilbaş, 5 adet Çin kazı, 4 adet Amerikan ördeği, 4 adet pekin ördeği ile 20 adet normal cins ördek bundan sonra gölette yaşayacak. Sevimlilikleri ile şimdiden ilgi odağı haline gelen ördekler için göletler içerisinde değişik noktalarda barınaklar hazırlandı. 2 Adet Su Bisikleti Gölete İndirildi Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 16.000 ton su kapasiteli göletin temizliği yapıldıktan sonra ördekler için konulan barınakların haricinde bir de iskele yerleştirdi. Daha önceden 2 tane olan su bisikletinin yanına 2 adet daha yeni su bisikleti alınarak gölete indirildi. Ayrıca rekreasyon alanı içinde yapılan genel temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra rekreasyon alanı içindeki tüm yollarda, yol kenarlarındaki deforme olmuş betonlar kırılarak mevcut yolun üzerinde kullanılan kesme taşların aynından döşenmeye başlandı.  Yaz ayı için tüm hazırlıkların yapıldığı Sümer Park Rekreasyon alanında Nazilli Belediyesi hummalı çalışmalarına devam ederken paten pistinde de tamir tadilat yapılıyor. Nazilli Belediyesi tarafından 150 adet Koi Japon Balığının Köyceğizden alınarak Sümer Rekreasyon alanındaki gölete bırakılacağını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sümer Rekreasyon Parkımız yaz aylarında halkımıza en iyi hizmeti verecek şekilde hazırlanıyor. Yoğun ve hummalı bir çalışma sürdürülen parkımızın daha çok ilgi gören bir dinlence yeri olması için ve daha cazip bir yer haline getirmek için bazı ayrıntılar yaratıyoruz” dedi.
Nazilli’nin önemli dinlenme alanlarından olan Sümer Park rekreasyon alanındaki göletlerin yeni ev sahipleri ördekler oldu.

AYDIN- Aynalı sazanlar ile aynı göleti paylaşacak olan ördekler İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndan getirildi.

Nazilli Belediyesi tarafından İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndan getirilen 38 adet değişik cinsteki ördekler gölete bırakıldı. 5 adet yeşilbaş, 5 adet Çin kazı, 4 adet Amerikan ördeği, 4 adet pekin ördeği ile 20 adet normal cins ördek bundan sonra gölette yaşayacak. Sevimlilikleri ile şimdiden ilgi odağı haline gelen ördekler için göletler içerisinde değişik noktalarda barınaklar hazırlandı.

2 Adet Su Bisikleti Gölete İndirildi

Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 16.000 ton su kapasiteli göletin temizliği yapıldıktan sonra ördekler için konulan barınakların haricinde bir de iskele yerleştirdi. Daha önceden 2 tane olan su bisikletinin yanına 2 adet daha yeni su bisikleti alınarak gölete indirildi. Ayrıca rekreasyon alanı içinde yapılan genel temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra rekreasyon alanı içindeki tüm yollarda, yol kenarlarındaki deforme olmuş betonlar kırılarak mevcut yolun üzerinde kullanılan kesme taşların aynından döşenmeye başlandı.  Yaz ayı için tüm hazırlıkların yapıldığı Sümer Park Rekreasyon alanında Nazilli Belediyesi hummalı çalışmalarına devam ederken paten pistinde de tamir tadilat yapılıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından 150 adet Koi Japon Balığının Köyceğizden alınarak Sümer Rekreasyon alanındaki gölete bırakılacağını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Sümer Rekreasyon Parkımız yaz aylarında halkımıza en iyi hizmeti verecek şekilde hazırlanıyor. Yoğun ve hummalı bir çalışma sürdürülen parkımızın daha çok ilgi gören bir dinlence yeri olması için ve daha cazip bir yer haline getirmek için bazı ayrıntılar yaratıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.