Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek

SPOR 06.06.2018 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3467+ kez okundu.
 

Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek

Aydın Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı 2018-2019 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Liginde mücadele edecek.

AYDIN- Sultanlar Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün lige katılım hakkını satın alma konusunda anlaşan iki kulüp ön protokol anlaşması imzalayarak anlaşmaya vardı. Yapılan anlaşma gereği Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Cev Challenge Kupası müsabakalarına katılım hakkını da devralan Aydın Büyükşehir Belediyespor, iddialı bir kadro kurarak TVF Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde ve Avrupa Kupası’nda başarılı bir sezon geçirmek istiyor. Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, bu sezon ilk kez katılacağı Venüs Sultanlar Ligi’nde son Avrupa ve Türkiye Ligi Şampiyonu Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahce, Beşiktas, Galatasaray, THY gibi rakiplerle oynayacağını belirtti. Köylüoğlu, “Takımın lige katılmasında emeği gecen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin ve yönetim kurulu üyelerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na verdikleri desteklerden dolayı voleybol il temsilciliği olarak teşekkür ederim. 2018-2019 sezonunda Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyepor Bayan Voleybol takımımıza Aydın Voleybol İl Temsilciliği olarak başarılar dilerim” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı 2018-2019 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Liginde mücadele edecek.

AYDIN- Sultanlar Ligi takımlarından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün lige katılım hakkını satın alma konusunda anlaşan iki kulüp ön protokol anlaşması imzalayarak anlaşmaya vardı.

Yapılan anlaşma gereği Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Cev Challenge Kupası müsabakalarına katılım hakkını da devralan Aydın Büyükşehir Belediyespor, iddialı bir kadro kurarak TVF Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde ve Avrupa Kupası’nda başarılı bir sezon geçirmek istiyor.

Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, bu sezon ilk kez katılacağı Venüs Sultanlar Ligi’nde son Avrupa ve Türkiye Ligi Şampiyonu Vakıfbank, Eczacıbaşı, Fenerbahce, Beşiktas, Galatasaray, THY gibi rakiplerle oynayacağını belirtti.

Köylüoğlu, “Takımın lige katılmasında emeği gecen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin ve yönetim kurulu üyelerine, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na verdikleri desteklerden dolayı voleybol il temsilciliği olarak teşekkür ederim. 2018-2019 sezonunda Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aydın Büyükşehir Belediyepor Bayan Voleybol takımımıza Aydın Voleybol İl Temsilciliği olarak başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.