Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sultanhisar coşkuyla kurtuluşunun 98. yılını kutladı

GÜNCEL 07.09.2020 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3936+ kez okundu.
 

Sultanhisar coşkuyla kurtuluşunun 98. yılını kutladı

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılını kutladık.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılını kutladık. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı Cumhuriyet Meydanında yapılan program ile kutlandı. Programa; İlçemiz Kaymakamı Musa AYDEMİR, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediyemiz Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Ayhan KAYA, İlçe Emniyet Amiri Talet AFŞAR, ADÜ Atça MYO Müdürü Serdar PAŞA, ADÜ Sultanhisar MYO Müdürü Nuh KILIÇ, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nesibe ÖZER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, İlçe Müftüsü Yakup ŞENER ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin YAĞCI katıldı.           Atatürk Anıtına çelenk konulması,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile son buldu.            Cumhuriyet Meydanında yapılan programın ardından Atça Çomaklı Şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu.
İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılını kutladık.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılını kutladık.

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı Cumhuriyet Meydanında yapılan program ile kutlandı. Programa; İlçemiz Kaymakamı Musa AYDEMİR, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediyemiz Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Ayhan KAYA, İlçe Emniyet Amiri Talet AFŞAR, ADÜ Atça MYO Müdürü Serdar PAŞA, ADÜ Sultanhisar MYO Müdürü Nuh KILIÇ, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nesibe ÖZER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdinç GÜNER, İlçe Müftüsü Yakup ŞENER ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin YAĞCI katıldı.

         

Atatürk Anıtına çelenk konulması,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Belediye Başkanımız Osman YILDIRIMKAYA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile son buldu.

          

Cumhuriyet Meydanında yapılan programın ardından Atça Çomaklı Şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.