Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Süleyman Demirci, İyi Parti'de il başkan adaylığını açıkladı

SİYASET 01.07.2020 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3436+ kez okundu.
 

Süleyman Demirci, İyi Parti'de il başkan adaylığını açıkladı

12 Temmuz tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Aydın İl kongresi öncesi başkan adayları belli olmaya başladı.

İYİ Parti Aydın İl kongresi öncesi “Genel Başkanımız Meral Akşener’e yardımcı olmak” ve “Yerel’de İYİ Parti’ye iktidara taşımak” gayesiyle Aydın İl Başkan adayı olduğunu açıklayan Süleyman Demirci, kendisine destek olan kurucu İl Başkanı ve 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner ile Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman’ın yanı sıra tüm partililere teşekkür etti. AYDIN İYİ PARTİ TABANINDA DEĞİŞİM TALEBİ VAR Efeler Nevzat Biçer parkında adaylığını açıklayan Süleyman Demirci “Pandemi dolayısı ile sadece Efeler İlçesinde bulunan partililerimizi davet ettik, birçok ilçe başkanımız gelmek istedi, fakat biz onların ayağına gideceğiz. Hedeflerimiz büyük hem Aydın hem Türkiye için. Aydın’da çok hareketli bir İYİ Parti izleyeceksiniz. Aydın’da İYİ Parti tabanında bir değişim talebi var, bunu çok net görüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in karşısına çoğunluğu kadınlardan oluşan bir divan heyeti ile çıkmak istiyoruz. Partimizi birlik ve beraberlik içinde büyüteceğiz, seçilirsem ilk önce diğer adayların yanına gideceğim” dedi.
12 Temmuz tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Aydın İl kongresi öncesi başkan adayları belli olmaya başladı.

İYİ Parti Aydın İl kongresi öncesi “Genel Başkanımız Meral Akşener’e yardımcı olmak” ve “Yerel’de İYİ Parti’ye iktidara taşımak” gayesiyle Aydın İl Başkan adayı olduğunu açıklayan Süleyman Demirci, kendisine destek olan kurucu İl Başkanı ve 23. Dönem Aydın Milletvekili Recep Taner ile Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman’ın yanı sıra tüm partililere teşekkür etti.

AYDIN İYİ PARTİ TABANINDA DEĞİŞİM TALEBİ VAR

Efeler Nevzat Biçer parkında adaylığını açıklayan Süleyman Demirci “Pandemi dolayısı ile sadece Efeler İlçesinde bulunan partililerimizi davet ettik, birçok ilçe başkanımız gelmek istedi, fakat biz onların ayağına gideceğiz. Hedeflerimiz büyük hem Aydın hem Türkiye için. Aydın’da çok hareketli bir İYİ Parti izleyeceksiniz. Aydın’da İYİ Parti tabanında bir değişim talebi var, bunu çok net görüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in karşısına çoğunluğu kadınlardan oluşan bir divan heyeti ile çıkmak istiyoruz. Partimizi birlik ve beraberlik içinde büyüteceğiz, seçilirsem ilk önce diğer adayların yanına gideceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.