Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sulama havuzunda boğuldu

ASAYİŞ 27.09.2017 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3646+ kez okundu.
 

Sulama havuzunda boğuldu

Sulama havuzuna düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

AYDIN- Aydın’ın Karacasu ilçesinde zeytin arazisindeki sulama havuzuna düşen yaşlı adam yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgiye göre; Fidan. Y'den (70) haber alamayan yakınları, kendisine ait Nacıpınar Yaylası'ndaki zeytin arazine giderek yaşlı adamaya ulaşmaya çalıştı. Bu sırada aile üyeleri sulama havuzunda yaşlı şahsın cesedi ile karşılaştı. Yaşlı adamın cesedi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu 3 metre derinlik, 16 metre genişlik, 12 metre uzunluğundaki sulama havuzundan çıkarıldı. Fidan Y'nin cesedi, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Karacasu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. İlk bulgulara göre şahısta herhangi bir darp izine rastlanmadığı ve dengesini kaybederek havuza düştüğü yönünde. Evli ve 3 çocuk babası olan yaşlı adamın kesin ölüm nedeninin, incelemenin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.
Sulama havuzuna düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

AYDIN- Aydın’ın Karacasu ilçesinde zeytin arazisindeki sulama havuzuna düşen yaşlı adam yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Fidan. Y'den (70) haber alamayan yakınları, kendisine ait Nacıpınar Yaylası'ndaki zeytin arazine giderek yaşlı adamaya ulaşmaya çalıştı. Bu sırada aile üyeleri sulama havuzunda yaşlı şahsın cesedi ile karşılaştı. Yaşlı adamın cesedi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu 3 metre derinlik, 16 metre genişlik, 12 metre uzunluğundaki sulama havuzundan çıkarıldı. Fidan Y'nin cesedi, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Karacasu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. İlk bulgulara göre şahısta herhangi bir darp izine rastlanmadığı ve dengesini kaybederek havuza düştüğü yönünde. Evli ve 3 çocuk babası olan yaşlı adamın kesin ölüm nedeninin, incelemenin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.