Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sudiş, hastalığa yenik düştü

SAĞLIK 18.08.2017 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3478+ kez okundu.
 

Sudiş, hastalığa yenik düştü

Uzun süreden beri yaşamak için direnen minik Sudiş, sonunda teslim oldu.

AYDIN- Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ile Av. Berna Bozkurt'un kızları, Av. Esra Elif Bozkurt'un yeğeni Zeynep Sude Bozkurt vefat etti. Cenazesi yarın (19.08.2017 Cumartesi günü) İkindi Namazı’ndan sonra Aydın'ın Söke ilçesi Koca Camii’nde (İlyas Bey Camii) kılınacak cenaze namazından sonra Granta Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Bozkurt Ailesi’ne başsağlığı ve sabır, küçük Sude’ye rahmet diliyoruz.
Uzun süreden beri yaşamak için direnen minik Sudiş, sonunda teslim oldu.

AYDIN- Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt ile Av. Berna Bozkurt'un kızları, Av. Esra Elif Bozkurt'un yeğeni Zeynep Sude Bozkurt vefat etti.

Cenazesi yarın (19.08.2017 Cumartesi günü) İkindi Namazı’ndan sonra Aydın'ın Söke ilçesi Koca Camii’nde (İlyas Bey Camii) kılınacak cenaze namazından sonra Granta Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bozkurt Ailesi’ne başsağlığı ve sabır, küçük Sude’ye rahmet diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.