Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şubat ayında bahar havası

GÜNCEL 13.02.2018 - 12:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3862+ kez okundu.
 

Şubat ayında bahar havası

Kış mevsiminin ortasında olan Türkiye’de, birçok bölgede karakış yüzünü gösterirken, Aydın’da etkili olan ılıman hava nedeniyle baharın müjdecisi badem ağaçları çiçek açtı.

AYDIN- Aydın’da bazı bölgelerde badem ağaçlarının çiçek açması ile birlikte tabiatta bahar havası yaşanırken, papatyalarda bahçeleri beyaza bürüdü. Ülke genelinde pek çok şehirde soğuk hava ve kar hayatı olumsuz etkilerken, Aydın’da mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklara aldanan bazı ağaçlar çiçek açarken, kır bahçelerini papatyalar kapladı. Aydın’da uzun süreden beri devam eden güneşli ve sıcak günlere aldanan bazı meyve ağaçlarının çiçek açtığını belirten vatandaşlar, önümüzdeki günlerde soğuk yaşanması halinde çiçek açan meyve ağaçlarını soğuk vurabileceğini belirtti.
Kış mevsiminin ortasında olan Türkiye’de, birçok bölgede karakış yüzünü gösterirken, Aydın’da etkili olan ılıman hava nedeniyle baharın müjdecisi badem ağaçları çiçek açtı.

AYDIN- Aydın’da bazı bölgelerde badem ağaçlarının çiçek açması ile birlikte tabiatta bahar havası yaşanırken, papatyalarda bahçeleri beyaza bürüdü.

Ülke genelinde pek çok şehirde soğuk hava ve kar hayatı olumsuz etkilerken, Aydın’da mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklara aldanan bazı ağaçlar çiçek açarken, kır bahçelerini papatyalar kapladı. Aydın’da uzun süreden beri devam eden güneşli ve sıcak günlere aldanan bazı meyve ağaçlarının çiçek açtığını belirten vatandaşlar, önümüzdeki günlerde soğuk yaşanması halinde çiçek açan meyve ağaçlarını soğuk vurabileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.