Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sualtı görüntüleme şampiyonası başlıyor

SPOR 11.10.2017 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1887+ kez okundu.
 

Sualtı görüntüleme şampiyonası başlıyor

Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kuşadası’nda başlıyor

AYDIN- Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Aydın Kuşadası’nda yarın başlıyor. Kuşadası Adabanko ve Korumar Koyu’ndaki 4 ayrı dalış noktasında gerçekleştirilecek şampiyonluk yarışmalarında, 35 sualtı görüntüleme fotoğrafçısı ve eşleri olmak üzere toplam 70 katılımcı, fotoğraf kategorisinde balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı disiplinlerinde Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak. Ayrıca video kategorisinde de Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler. 12 ve 13 Ekim’de saat 08.30’da başlayacak yarışmalar sonunda 5 ayrı disiplinde en iyi ilk üç fotoğraf seçilecek. Yarışılan kategorilerde alınan toplam puanlar sonrasında Türkiye Şampiyonu fotoğrafçı belirlenecek. Video kategorisinde ise en iyi puanı alan videoyu çeken yarışmacılar madalya kürsüsüne çıkacaklar. Kapanış ve ödül töreni 14 Ekim’de Kuşadası Kervansaray’da saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Önümüzdeki yıl yapılacak Sualtı Görüntüleme Avrupa Şampiyonası fotoğraf ve video kategorisinde gidecek milli takımları oluşturacak Türkiye Şampiyonası sonuçları, aynı zamanda 2019 Dünya Şampiyonası’na gidecek milli takım adayları için ilk ayağı oluşturacak. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Türkiye’nin eşsiz sualtı güzelliklerinin yarışmacıların gözlerinden sanata dönüştürecek görüntülere tanık olacağımız bu şampiyonanın sualtı sporlarında farklı bir önemi olduğuna dikkat çekti. Doç. Dr. Özen, şampiyonaya katılan bütün sporculara başarılar dileyerek, organizasyona destek veren yerel yönetim ve kuruluşlara teşekkür etti. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, Kuşadası Belediyesi işbirliği ve Spor Toto Genel Müdürlüğü ile bazı kuruluşların desteğiyle gerçekleştiriliyor.
Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kuşadası’nda başlıyor

AYDIN- Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından 12-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Aydın Kuşadası’nda yarın başlıyor.

Kuşadası Adabanko ve Korumar Koyu’ndaki 4 ayrı dalış noktasında gerçekleştirilecek şampiyonluk yarışmalarında, 35 sualtı görüntüleme fotoğrafçısı ve eşleri olmak üzere toplam 70 katılımcı, fotoğraf kategorisinde balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı disiplinlerinde Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak. Ayrıca video kategorisinde de Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler.

12 ve 13 Ekim’de saat 08.30’da başlayacak yarışmalar sonunda 5 ayrı disiplinde en iyi ilk üç fotoğraf seçilecek. Yarışılan kategorilerde alınan toplam puanlar sonrasında Türkiye Şampiyonu fotoğrafçı belirlenecek. Video kategorisinde ise en iyi puanı alan videoyu çeken yarışmacılar madalya kürsüsüne çıkacaklar. Kapanış ve ödül töreni 14 Ekim’de Kuşadası Kervansaray’da saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Önümüzdeki yıl yapılacak Sualtı Görüntüleme Avrupa Şampiyonası fotoğraf ve video kategorisinde gidecek milli takımları oluşturacak Türkiye Şampiyonası sonuçları, aynı zamanda 2019 Dünya Şampiyonası’na gidecek milli takım adayları için ilk ayağı oluşturacak.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, Türkiye’nin eşsiz sualtı güzelliklerinin yarışmacıların gözlerinden sanata dönüştürecek görüntülere tanık olacağımız bu şampiyonanın sualtı sporlarında farklı bir önemi olduğuna dikkat çekti. Doç. Dr. Özen, şampiyonaya katılan bütün sporculara başarılar dileyerek, organizasyona destek veren yerel yönetim ve kuruluşlara teşekkür etti.

Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, Kuşadası Belediyesi işbirliği ve Spor Toto Genel Müdürlüğü ile bazı kuruluşların desteğiyle gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.