Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sualtı görüntüleme şampiyonası başladı

SPOR 13.10.2017 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2613+ kez okundu.
 

Sualtı görüntüleme şampiyonası başladı

Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kuşadası’nda başladı.

AYDIN- Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kuşadası’nda başladı. Kuşadası Adabanko ve Korumar Koyu’ndaki 4 ayrı dalış noktasında yapılan şampiyonaya katılmak üzere Kuşadası’na gelen yarışmacılar Setur Marina'dan 4 tekne ile denize açıldı. TSSF Su Altı Görüntüleme Teknik Kurul Başkanı Asım Dumlu'nun da katıldığı Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda 35 sualtı görüntüleme fotoğrafçısı, fotoğraf kategorisinde balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı disiplinlerinde ve video kategorilerinde Türkiye Şampiyonluğu için yarışıyor. 2 gün sürecek olan yarışmalar sonunda 5 ayrı disiplinde dereceye giren en iyi ilk üç fotoğraf, toplam puanlar sonrasında Türkiye Şampiyonu fotoğrafçısını belirleyecek. Video kategorisinde ise en iyi puanı alan yarışmacılar madalya almaya hak kazanacak. Şampiyona, 14 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda düzenlenecek kapanış töreni ile son bulacak.
Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kuşadası’nda başladı.

AYDIN- Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Kuşadası’nda başladı.

Kuşadası Adabanko ve Korumar Koyu’ndaki 4 ayrı dalış noktasında yapılan şampiyonaya katılmak üzere Kuşadası’na gelen yarışmacılar Setur Marina'dan 4 tekne ile denize açıldı. TSSF Su Altı Görüntüleme Teknik Kurul Başkanı Asım Dumlu'nun da katıldığı Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda 35 sualtı görüntüleme fotoğrafçısı, fotoğraf kategorisinde balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı disiplinlerinde ve video kategorilerinde Türkiye Şampiyonluğu için yarışıyor.

2 gün sürecek olan yarışmalar sonunda 5 ayrı disiplinde dereceye giren en iyi ilk üç fotoğraf, toplam puanlar sonrasında Türkiye Şampiyonu fotoğrafçısını belirleyecek. Video kategorisinde ise en iyi puanı alan yarışmacılar madalya almaya hak kazanacak. Şampiyona, 14 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı'nda düzenlenecek kapanış töreni ile son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.