Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

'Su kontrolü ASKİ'dedir'

GÜNCEL 16.11.2017 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2105+ kez okundu.
 

'Su kontrolü ASKİ'dedir'

ASKİ, Köşk'teki su eylemine ilişkin açıklama yaptı

AYDIN– Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde gerçekleşen su eylemi hakkında açıklama yaptı. Aydın ASKİ’den yapılan açıklamada şöyle denildi: “Köşk ilçemizin Ilıdağ Mahallesi’nde kaynak suyunun dağıtımının yapıldığı dağıtım odasının anahtarını, Ilıdağ Mahallesi halkı tarafından diğer mahallelere dağıtımın kendi kontrollerinde yapılması amacıyla istemişlerdir. 2560 sayılı yasaya göre tüm içme suyu, kaynak, şebeke ve isale hatlarının sevk, idare ile kontrolü Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde (ASKİ) olduğundan, bu tür bir isteğin gerçekleşmeyeceği mahalle halkına anlatılmış ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Genel Müdürlüğümüz, kaliteli ve temiz içme suyunun temini, su kaynaklarının en iyi şekilde korunması, kullanılmış suların doğaya faydalı dönüşünün sağlanması misyonunu, yaşam kaynağı olan suyu yaşatma vizyonuyla bütünleştirerek Aydın halkına hizmet vermektedir.”
ASKİ, Köşk'teki su eylemine ilişkin açıklama yaptı

AYDIN– Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde gerçekleşen su eylemi hakkında açıklama yaptı.

Aydın ASKİ’den yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Köşk ilçemizin Ilıdağ Mahallesi’nde kaynak suyunun dağıtımının yapıldığı dağıtım odasının anahtarını, Ilıdağ Mahallesi halkı tarafından diğer mahallelere dağıtımın kendi kontrollerinde yapılması amacıyla istemişlerdir. 2560 sayılı yasaya göre tüm içme suyu, kaynak, şebeke ve isale hatlarının sevk, idare ile kontrolü Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde (ASKİ) olduğundan, bu tür bir isteğin gerçekleşmeyeceği mahalle halkına anlatılmış ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Genel Müdürlüğümüz, kaliteli ve temiz içme suyunun temini, su kaynaklarının en iyi şekilde korunması, kullanılmış suların doğaya faydalı dönüşünün sağlanması misyonunu, yaşam kaynağı olan suyu yaşatma vizyonuyla bütünleştirerek Aydın halkına hizmet vermektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.