Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Spor ve Yelken Kulübü Kurucusu anısına fidan dikildi

GENEL 27.08.2019 - 10:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3423+ kez okundu.
 

Spor ve Yelken Kulübü Kurucusu anısına fidan dikildi

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Parlamenterler Sitesi Spor ve Yelken Kulübü’nün kurucusu Mustafa Oğuz Or anısına fidan dikildi.

AYDIN - Didim Parlamenterler Sitesi’nde yaşayan, Parlamenterler Sitesi Spor ve Yelken Kulübü’nün kurucusu olan ve 2 yıl önce hayatını kaybeden Mustafa Oğuz Or için lokma hayrı yapılırken, Didim Çevre Platformu üyeleri ile Didim Doğa Yürüyüşçüler Grubu’nun katılımı ile Or’un anısına fidan dikildi. Bu yıl merhum Mustafa Oğuz Or anısına Parlamenterler Sitesi Spor ve Yelken Kulübü tarafından okçuluk ve yüzme yarışmaları da düzenleneceği belirtildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Parlamenterler Sitesi Spor ve Yelken Kulübü’nün kurucusu Mustafa Oğuz Or anısına fidan dikildi.

AYDIN - Didim Parlamenterler Sitesi’nde yaşayan, Parlamenterler Sitesi Spor ve Yelken Kulübü’nün kurucusu olan ve 2 yıl önce hayatını kaybeden Mustafa Oğuz Or için lokma hayrı yapılırken, Didim Çevre Platformu üyeleri ile Didim Doğa Yürüyüşçüler Grubu’nun katılımı ile Or’un anısına fidan dikildi.

Bu yıl merhum Mustafa Oğuz Or anısına Parlamenterler Sitesi Spor ve Yelken Kulübü tarafından okçuluk ve yüzme yarışmaları da düzenleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.