Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söylevci'den yeni yıl mesajı

EKONOMİ 31.12.2015 - 10:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2881+ kez okundu.
 

Söylevci'den yeni yıl mesajı

Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci’nin yeni yıl mesajı

Aydın Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci,  yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Şükrü Söylevci, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: “Üzüntü ve sevinçleriyle 2015 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, umutları yeniden canlandırır ve daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentiler artarken aydınlık yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirir. Yeni umutlar ve yeni dileklerle adımımızı attığımız 2016 yılının; kentimize, ülkemize ve tüm insanlık alemine iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Aydınlı hemşerilerimizin ve basınımızın değerli mensuplarının Yeni Yılını kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” 
Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci’nin yeni yıl mesajı

Aydın Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci,  yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Şükrü Söylevci, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi: “Üzüntü ve sevinçleriyle 2015 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, umutları yeniden canlandırır ve daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda beklentiler artarken aydınlık yarınlara ulaşılması yolunda inançları güçlendirir. Yeni umutlar ve yeni dileklerle adımımızı attığımız 2016 yılının; kentimize, ülkemize ve tüm insanlık alemine iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Aydınlı hemşerilerimizin ve basınımızın değerli mensuplarının Yeni Yılını kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.