Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söylevci’den basına kutlama

EKONOMİ 24.07.2016 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3521+ kez okundu.
 

Söylevci’den basına kutlama

Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Söylevci, mesajında şunları söyledi:  “Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır. Özellikle günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında, basının önemi daha da artmış bulunmaktadır. Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bilginin elde edilmesi ve kitlelere ulaştırılmasını doğru, tarafsız ve hızlı haber iletmeyi ilke edinen tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramını en iyi dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dileğiyle, sevgi ve saygılar sunarım”
Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Söylevci, mesajında şunları söyledi:

 “Basının geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yeri vardır. Özellikle günümüzdeki teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında, basının önemi daha da artmış bulunmaktadır.

Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir.

Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, sorumluluk duygusu içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımızı takdir etmemek mümkün değildir.

Bilginin elde edilmesi ve kitlelere ulaştırılmasını doğru, tarafsız ve hızlı haber iletmeyi ilke edinen tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramını en iyi dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dileğiyle, sevgi ve saygılar sunarım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.