Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sosyal medyadan uyuşturucu pazarlıyorlardı

ASAYİŞ 28.03.2019 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3834+ kez okundu.
 

Sosyal medyadan uyuşturucu pazarlıyorlardı

Sosyal medyadan uyuşturucu pazarlığına jandarma operasyonu: 6 gözaltı

AYDIN– Aydın’ın Nazilli ve Karacasu ilçelerinde, jandarmanın yaptığı operasyonlarda, sosyal medya üzerinden uyuşturucu pazarlığı yaptığı iddia edilen 5 şüpheliyle otogarda 70 uyuşturucu hapla yakalanan 1 şüpheli yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nca, 2019 yılı uyuşturucu ile mücadele eylem planı çerçevesinde operasyonlara devam ediliyor. Jandarma asayiş timlerince, Nazilli ilçe merkezinde bulunan otogarda icra edilen operasyonda bir şüpheli 70 adet ecstacy uyuşturucu hap ile yakalandı. Karacasu İlçesi Yazır Mahallesi’nde ise sosyal medya üzerinden uyuşturucu madde pazarlığı yaptığı tespit edilen 5 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. Şüphelilerin üzerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan kontrol ve aramada 360 kök kenevir, 20 gram esrar, 1 adet hassas terazi ile çeşitli dijital materyaller ele geçirildi. Nazilli’de yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edilirken, Karacasu İlçesi’nde yakalanan şüpheliler ise ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
Sosyal medyadan uyuşturucu pazarlığına jandarma operasyonu: 6 gözaltı

AYDIN– Aydın’ın Nazilli ve Karacasu ilçelerinde, jandarmanın yaptığı operasyonlarda, sosyal medya üzerinden uyuşturucu pazarlığı yaptığı iddia edilen 5 şüpheliyle otogarda 70 uyuşturucu hapla yakalanan 1 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nca, 2019 yılı uyuşturucu ile mücadele eylem planı çerçevesinde operasyonlara devam ediliyor. Jandarma asayiş timlerince, Nazilli ilçe merkezinde bulunan otogarda icra edilen operasyonda bir şüpheli 70 adet ecstacy uyuşturucu hap ile yakalandı.

Karacasu İlçesi Yazır Mahallesi’nde ise sosyal medya üzerinden uyuşturucu madde pazarlığı yaptığı tespit edilen 5 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. Şüphelilerin üzerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan kontrol ve aramada 360 kök kenevir, 20 gram esrar, 1 adet hassas terazi ile çeşitli dijital materyaller ele geçirildi.

Nazilli’de yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edilirken, Karacasu İlçesi’nde yakalanan şüpheliler ise ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.