Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Sorunlarınızı dinlemeye değil çözümleri anlatmaya geldim'

SİYASET 08.02.2019 - 10:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3269+ kez okundu.
 

'Sorunlarınızı dinlemeye değil çözümleri anlatmaya geldim'

CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Türkmen Mahallesi sakinleri ile buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, katılımın yoğun olduğu görüşmede Günel, “Millet İttifakı'nın adayı olarak karşınızdayım. Sorunlarınızı dinlemeye gelmedim çünkü hepsini biliyorum. Bugün ilk defa gelmiyorum buraya. Çözülemez denen sorunların nasıl çözüldüğünü göstermek için belediye başkan adayı oldum. Bugün buraya çözümleri anlatmaya geldim” şeklinde konuştu. İŞİ EHLİNE VERİN Ömer Günel, “Artık bir şeylerin değişmesini istiyorsanız işi ehline verin. Güçlü bir siyasi iradem var. Mevzuatı biliyorum. Ayakları yere basmayan söylemlerim yok. Kalıcı ve rasyonel çözümler üretiyorum” dedikten sonra vatandaşların sorularını yanıtladı. Doğalgaz yatırımının hızlanmasını isteyen bir vatandaşa, ‘’Çalışmaları yapan firma ile görüştüm. Aboneliklerin az olması nedeni ile zarara uğradıklarını bu nedenle bir yavaşlama olduğunu iletti. Biz belediye olarak abonelikleri teşvik ederek hızlanmasını sağlayacağız‘’ dedi. 2020’YE BÖYLE GİRMEYECEKSİNİZ Vatandaşların her toplantıda söylediği, "Başkanım size ulaşabilecek miyiz? Sorunlarımızı dinleyen ve çözüm üreten bir muhatap bulabilecek miyiz?" sorularına cevap veren Ömer Günel, “2020 kışına böyle girmeyeceksiniz. Her zaman ulaşılabilir aynı bugünkü gibi hep aranızda olacağım ama vatandaş belediye başkanını niye arar? Beni aramanıza gerek kalmayacak. Güvercin Masa’yı 2019 da tam olarak aktif hale getireceğiz. Bir sorununuz olduğunda oraya bildireceksiniz. Sorunlarınız ilgili makamlara iletilecek ve çözülecek. Çözümün ilerleyişi ile ilgili de sizlere geri dönülüp bilgi verilecek. Ben sorunları biriktirmeyi sevmem. Bir sorun varsa hemen çözülüp gündemden kaldırmayı severim” diyerek sözlerini bitirdi.
CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel’in Kuşadası’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Türkmen Mahallesi sakinleri ile buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, katılımın yoğun olduğu görüşmede Günel, “Millet İttifakı'nın adayı olarak karşınızdayım. Sorunlarınızı dinlemeye gelmedim çünkü hepsini biliyorum. Bugün ilk defa gelmiyorum buraya. Çözülemez denen sorunların nasıl çözüldüğünü göstermek için belediye başkan adayı oldum. Bugün buraya çözümleri anlatmaya geldim” şeklinde konuştu.

İŞİ EHLİNE VERİN

Ömer Günel, “Artık bir şeylerin değişmesini istiyorsanız işi ehline verin. Güçlü bir siyasi iradem var. Mevzuatı biliyorum. Ayakları yere basmayan söylemlerim yok. Kalıcı ve rasyonel çözümler üretiyorum” dedikten sonra vatandaşların sorularını yanıtladı.

Doğalgaz yatırımının hızlanmasını isteyen bir vatandaşa, ‘’Çalışmaları yapan firma ile görüştüm. Aboneliklerin az olması nedeni ile zarara uğradıklarını bu nedenle bir yavaşlama olduğunu iletti. Biz belediye olarak abonelikleri teşvik ederek hızlanmasını sağlayacağız‘’ dedi.

2020’YE BÖYLE GİRMEYECEKSİNİZ

Vatandaşların her toplantıda söylediği, "Başkanım size ulaşabilecek miyiz? Sorunlarımızı dinleyen ve çözüm üreten bir muhatap bulabilecek miyiz?" sorularına cevap veren Ömer Günel, “2020 kışına böyle girmeyeceksiniz. Her zaman ulaşılabilir aynı bugünkü gibi hep aranızda olacağım ama vatandaş belediye başkanını niye arar? Beni aramanıza gerek kalmayacak. Güvercin Masa’yı 2019 da tam olarak aktif hale getireceğiz. Bir sorununuz olduğunda oraya bildireceksiniz. Sorunlarınız ilgili makamlara iletilecek ve çözülecek. Çözümün ilerleyişi ile ilgili de sizlere geri dönülüp bilgi verilecek. Ben sorunları biriktirmeyi sevmem. Bir sorun varsa hemen çözülüp gündemden kaldırmayı severim” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.