Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Son yolculuğuna uğurlandı

EKONOMİ 30.09.2015 - 17:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3877+ kez okundu.
 

Son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinin CHP’li eski Belediye Başkanı Yüsran Erden’in İstanbul’daki evinde ölü olarak bulunan oğlu Can Erden, son yolculuğuna uğurlandı.

Yenipazar Belediyesi eski Başkanı Yüsran Erden’in 29 yaşındaki oğlu Can Erden, askerden geldikten sonra iş bularak İstanbul’a yerleşti. 2 yıldır burada yalnız başına yaşamakta olan Can Erden’den haber alamayan iş arkadaşları ve yakınları durumu polise haber verdi. Eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri, Can Erden’in cansız bedeniyle karşılaştı. Can Erden’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi. Adli tıpta yapılan incelemenin ardından cenaze Erden ailesinin memleketi Yenipazar'a getirildi. Yenipazar Çarşı Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Yenipazar Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Eski Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri, sivil toplum örgütü kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Öğle namazına mütehakip kılınan cenaze töreninin ardından Erden'in cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.  
Aydın’ın Yenipazar ilçesinin CHP’li eski Belediye Başkanı Yüsran Erden’in İstanbul’daki evinde ölü olarak bulunan oğlu Can Erden, son yolculuğuna uğurlandı.

Yenipazar Belediyesi eski Başkanı Yüsran Erden’in 29 yaşındaki oğlu Can Erden, askerden geldikten sonra iş bularak İstanbul’a yerleşti. 2 yıldır burada yalnız başına yaşamakta olan Can Erden’den haber alamayan iş arkadaşları ve yakınları durumu polise haber verdi. Eve çilingir yardımıyla giren polis ekipleri, Can Erden’in cansız bedeniyle karşılaştı. Can Erden’in cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi. Adli tıpta yapılan incelemenin ardından cenaze Erden ailesinin memleketi Yenipazar'a getirildi.

Yenipazar Çarşı Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, Yenipazar Kaymakamı Ahmet Müfit Dağ, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Eski Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri, sivil toplum örgütü kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Öğle namazına mütehakip kılınan cenaze töreninin ardından Erden'in cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.