Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Son işlerinde yakayı ele verdiler

ASAYİŞ 02.02.2018 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3326+ kez okundu.
 

Son işlerinde yakayı ele verdiler

3 hırsızlık olayının failleri son işlerinde jandarmaya yakalandı

AYDIN– Aydın’da henüz faaliyete geçmemiş bir yakıt istasyonunda meydana gelen olay üzerine jandarma ekipleri, üç ayrı faili meçhul olayı aydınlattı. Edinilen bilgiye göre, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince Söke-Milas karayolu üzerinde Nihat Işık’a ait henüz faaliyete geçmemiş petrol istasyonunda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda, yöre halkının da desteği ile elde edilen duyumlar sonucunda hırsızlık olayını yapanların Y. A. ve E.A. isimli şüpheliler olduğu tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama kararı ile Y. A. ve E. A. isimli şüphelilerin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada, petrol istasyonundan çalınan bilgisayar monitörü, ısıtıcı ve elektrik kablosunun yanı sıra İsmail Avcı’ya ait Didim’deki iş yerinden çalınan bilgisayar monitörü, ısıtıcı ve 200 metre elektrik kablosu ile Hacer Korkmaz’a ait evden çalınan bir adet tablet ele geçirildi. Y.A. ve E.A. isimli şüpheliler adli makamlara sevk edildi.
3 hırsızlık olayının failleri son işlerinde jandarmaya yakalandı

AYDIN– Aydın’da henüz faaliyete geçmemiş bir yakıt istasyonunda meydana gelen olay üzerine jandarma ekipleri, üç ayrı faili meçhul olayı aydınlattı.

Edinilen bilgiye göre, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince Söke-Milas karayolu üzerinde Nihat Işık’a ait henüz faaliyete geçmemiş petrol istasyonunda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda, yöre halkının da desteği ile elde edilen duyumlar sonucunda hırsızlık olayını yapanların Y. A. ve E.A. isimli şüpheliler olduğu tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama kararı ile Y. A. ve E. A. isimli şüphelilerin evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada, petrol istasyonundan çalınan bilgisayar monitörü, ısıtıcı ve elektrik kablosunun yanı sıra İsmail Avcı’ya ait Didim’deki iş yerinden çalınan bilgisayar monitörü, ısıtıcı ve 200 metre elektrik kablosu ile Hacer Korkmaz’a ait evden çalınan bir adet tablet ele geçirildi. Y.A. ve E.A. isimli şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.