Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Son gün kuyruklara neden oldu

EKONOMİ 30.09.2015 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2982+ kez okundu.
 

Son gün kuyruklara neden oldu

Aydın'da Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında gelir testi yapmak isteyenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında gelir testi yapılması ile ilgili son tarihin 30 Eylül 2015 Çarşamba olduğunun duyurulması ile sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar SYDV’ye başvurdu. Aydın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanlığı önünde bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Gelir testinin başka tarihe ertelenmeyeceği belirtildi GSS borcunun yapılandırması adına gelir testi yaptırmak için bugün son gün. 30 Eylül günü mahkeme kararıyla belirlendiği için bu tarih ertelenmeyeceği bildirildi. GSS borcunun yapılandırması için gelir testi yaptırmak adına bugün son gün. Genel Sağlık Sigortası’nın başladığı Ocak 2012’den başlayarak daha sonrası için GSS kapsamına alınan vatandaşlar bugün mesai saati bitimine kadar kaymakamlıklara gidip gelir testlerini yaptırmak zorunda. 30 Eylül tarihi kanunla belirlendiği için borç yapılandırma adına gelir testi yaptırmanın tarihi ertelenmeyecek.
Aydın'da Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında gelir testi yapmak isteyenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında gelir testi yapılması ile ilgili son tarihin 30 Eylül 2015 Çarşamba olduğunun duyurulması ile sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar SYDV’ye başvurdu. Aydın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanlığı önünde bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Gelir testinin başka tarihe ertelenmeyeceği belirtildi

GSS borcunun yapılandırması adına gelir testi yaptırmak için bugün son gün. 30 Eylül günü mahkeme kararıyla belirlendiği için bu tarih ertelenmeyeceği bildirildi. GSS borcunun yapılandırması için gelir testi yaptırmak adına bugün son gün. Genel Sağlık Sigortası’nın başladığı Ocak 2012’den başlayarak daha sonrası için GSS kapsamına alınan vatandaşlar bugün mesai saati bitimine kadar kaymakamlıklara gidip gelir testlerini yaptırmak zorunda. 30 Eylül tarihi kanunla belirlendiği için borç yapılandırma adına gelir testi yaptırmanın tarihi ertelenmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.