Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Son Başbakan’ diye anılmak da varmış!

SİYASET 23.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4051+ kez okundu.
 

‘Son Başbakan’ diye anılmak da varmış!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın, dün İzmir’e gelişiyle ilgili şehre duyuru için kullanılan billboardlarda “Son Başbakan” diye anılması dikkat çekti.

AYDIN- AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın hazırladığı billboardlarda, Yıldırım’ın İzmir Milletvekili olması değil de “Son Başbakan” olması neden tercih edildi anlaşılamadı. Yıldırım’ın, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Eski Adayı”, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Eski Adayı”, “TBMM Eski Başkanı” gibi unvanlarının yok sayılması da dikkat çekici bulundu. Oysa Binali Yıldırım, İzmir Milletvekili olarak 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Aydın Şengül’ün yerine atanan İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve il yöneticilerini tebrik etti. Yıldırım’ın ayrıca meclis üyeleriyle bir araya geldiği belirtildi. Yaklaşık 1 saat süren toplantının içeriğine dair bilgiler kulislere yansıdı. Yıldırım’ın ilk olarak yeni il yönetimine başarılar dilediği ve “Yerel yönetimlerin bütün hizmetlerini takip edin. Vatandaşın istekleri, düşünceleri bizim için çok önemli. İzmirlilerin lehine olan her çalışmada aktif olun. İzmirlinin hakkını koruyun. İzmir’in sorunlarının çözülmesi için gerekeni yapmaya hazırız” dediği aktarıldı. CHP’LİLERİ SIKI TAKİP İÇİNDE OLUN! 31 Mart’ta seçilen ve belediye meclis üyesi olarak görev yapan isimlere talimatlar veren Yıldırım’ın, “Belediyeleri sıkı takibe alın. Her ay meclis öncesinde toplanın, sadece gündeme bağlı kalmayın. İzmir’de gündem yaratın. İzmirliler bize muhalefet görevi verdi. Bunu hakkıyla yerine getireceğiz. Çalışmalar hiç durmayacak. CHP’li belediyeleri sıkı takip içinde olacaksınız. Meclislerde muhalefet görevinizi yerine getirin. Büyükşehir’de de sıkı çalışma ve takip içinde olun” açıklamasını yaptığı belirtildi.
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın, dün İzmir’e gelişiyle ilgili şehre duyuru için kullanılan billboardlarda “Son Başbakan” diye anılması dikkat çekti.

AYDIN- AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın hazırladığı billboardlarda, Yıldırım’ın İzmir Milletvekili olması değil de “Son Başbakan” olması neden tercih edildi anlaşılamadı. Yıldırım’ın, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Eski Adayı”, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Eski Adayı”, “TBMM Eski Başkanı” gibi unvanlarının yok sayılması da dikkat çekici bulundu.

Oysa Binali Yıldırım, İzmir Milletvekili olarak 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Aydın Şengül’ün yerine atanan İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve il yöneticilerini tebrik etti.

Yıldırım’ın ayrıca meclis üyeleriyle bir araya geldiği belirtildi. Yaklaşık 1 saat süren toplantının içeriğine dair bilgiler kulislere yansıdı.

Yıldırım’ın ilk olarak yeni il yönetimine başarılar dilediği ve “Yerel yönetimlerin bütün hizmetlerini takip edin. Vatandaşın istekleri, düşünceleri bizim için çok önemli. İzmirlilerin lehine olan her çalışmada aktif olun. İzmirlinin hakkını koruyun. İzmir’in sorunlarının çözülmesi için gerekeni yapmaya hazırız” dediği aktarıldı.

CHP’LİLERİ SIKI TAKİP İÇİNDE OLUN!

31 Mart’ta seçilen ve belediye meclis üyesi olarak görev yapan isimlere talimatlar veren Yıldırım’ın, “Belediyeleri sıkı takibe alın. Her ay meclis öncesinde toplanın, sadece gündeme bağlı kalmayın. İzmir’de gündem yaratın. İzmirliler bize muhalefet görevi verdi. Bunu hakkıyla yerine getireceğiz. Çalışmalar hiç durmayacak. CHP’li belediyeleri sıkı takip içinde olacaksınız. Meclislerde muhalefet görevinizi yerine getirin. Büyükşehir’de de sıkı çalışma ve takip içinde olun” açıklamasını yaptığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.