Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Son anda kurtarıldılar

ASAYİŞ 21.03.2018 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3338+ kez okundu.
 

Son anda kurtarıldılar

Yanan evin sakinleri itfaiye merdiveni ile son anda kurtarıldı.

AYDIN- Aydın’da sabaha karşı bir apartmanı 4. katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yangına uykuda yakalanan evin sahipleri duman kaplayan binadan itfaiye merdiveni ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda yapılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay sabah saat 05:30 sıralarında Girne Mahallesi Şehitler Bulvarı Yavuz Sultan Selim Camisi’nin karşısında bulunan Güzelkonak Sitesi’nde meydana geldi. Sitenin D Blok 4. Katı’ndan yükselen dumanların tüm apartmanı sarması üzerine dumandan etkilenenler itfaiyeye arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tüm binayı dumanların sardığını görünce 112 ekiplerinden de yardım istediler. Yangının meydana geldiği dairede oturan Avukat anne Gül S. İle polis Baba Cem S. ve ailenin liseye giden kızları itfaiye merdiveni ile dairenin penceresinden alınarak kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda yapılan aile fertleri daha sonra hastaneye kaldırıldı. Elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangının çıkış sebebinin net olarak belirlenebilmesi için soruşturma başlatılırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek ve binayı saran dumanı tahliye etmek için uzun süre uğraş verdi.
Yanan evin sakinleri itfaiye merdiveni ile son anda kurtarıldı.

AYDIN- Aydın’da sabaha karşı bir apartmanı 4. katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yangına uykuda yakalanan evin sahipleri duman kaplayan binadan itfaiye merdiveni ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda yapılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olay sabah saat 05:30 sıralarında Girne Mahallesi Şehitler Bulvarı Yavuz Sultan Selim Camisi’nin karşısında bulunan Güzelkonak Sitesi’nde meydana geldi. Sitenin D Blok 4. Katı’ndan yükselen dumanların tüm apartmanı sarması üzerine dumandan etkilenenler itfaiyeye arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tüm binayı dumanların sardığını görünce 112 ekiplerinden de yardım istediler. Yangının meydana geldiği dairede oturan Avukat anne Gül S. İle polis Baba Cem S. ve ailenin liseye giden kızları itfaiye merdiveni ile dairenin penceresinden alınarak kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda yapılan aile fertleri daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangının çıkış sebebinin net olarak belirlenebilmesi için soruşturma başlatılırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek ve binayı saran dumanı tahliye etmek için uzun süre uğraş verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.