Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’ye Sudanlı gelin

DÜNYA 23.08.2016 - 20:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4232+ kez okundu.
 

Söke’ye Sudanlı gelin

Rusya’da başlayan aşk Aydın’da evliliğe dönüştü

AYDIN- Söke’ye Sudanlı gelin geldi. Rusya’da üniversitede başlayan aşk Aydın’da evliliğe dönüştü. Aslen Sudanlı olan ve yaşamını Katar’da sürdüren Hajer Ahmad ile Sökeli Mehmet Dumlu’nun yolu Rusya’da üniversitede kesişti. Hajer yükseköğrenimini İngilizce öğretmeni, Mehmet ise bilgisayar mühendisi olarak tamamladı.  Aralarında başlayan aşk Rusya’dan Katar’a, Katar’dan da Türkiye’nin Aydın ilinde gerçekleşen evliliğe uzandı. Sudanlı Hajer Ahmad ile Celalettin ve Şafak Dumlu’nun oğulları Mehmet Dumlu’nun kına gecesi Söke’nin Çeltikçi Mahallesinde gerçekleşirken, düğün törenleri ise Aydın Öğretmenevinde yapıldı. Genç çift Hajer ve Mehmet’in yaşamlarını Katar’da sürdürecekleri öğrenildi. Bu evlilikte dikkat çeken bir başka ayrıntı ise gelin Hajer Ahmad’ın Sudan’da doğduğu kentin adının da ‘SOKE’ olması. Sudan’ın ‘Soke’ kentinde doğan Hajer Ahmad, Aydın’ın ‘Söke’ ilçesine gelin geldi. Diğer taraftan Hajer Ahmad’ın ağabeyinin ise Katar’da futbolcu olduğu, katar’ın Al Wakrah kulübünde oynadığı öğrenildi.
Rusya’da başlayan aşk Aydın’da evliliğe dönüştü

AYDIN- Söke’ye Sudanlı gelin geldi. Rusya’da üniversitede başlayan aşk Aydın’da evliliğe dönüştü.

Aslen Sudanlı olan ve yaşamını Katar’da sürdüren Hajer Ahmad ile Sökeli Mehmet Dumlu’nun yolu Rusya’da üniversitede kesişti. Hajer yükseköğrenimini İngilizce öğretmeni, Mehmet ise bilgisayar mühendisi olarak tamamladı.  Aralarında başlayan aşk Rusya’dan Katar’a, Katar’dan da Türkiye’nin Aydın ilinde gerçekleşen evliliğe uzandı.

Sudanlı Hajer Ahmad ile Celalettin ve Şafak Dumlu’nun oğulları Mehmet Dumlu’nun kına gecesi Söke’nin Çeltikçi Mahallesinde gerçekleşirken, düğün törenleri ise Aydın Öğretmenevinde yapıldı. Genç çift Hajer ve Mehmet’in yaşamlarını Katar’da sürdürecekleri öğrenildi.

Bu evlilikte dikkat çeken bir başka ayrıntı ise gelin Hajer Ahmad’ın Sudan’da doğduğu kentin adının da ‘SOKE’ olması. Sudan’ın ‘Soke’ kentinde doğan Hajer Ahmad, Aydın’ın ‘Söke’ ilçesine gelin geldi. Diğer taraftan Hajer Ahmad’ın ağabeyinin ise Katar’da futbolcu olduğu, katar’ın Al Wakrah kulübünde oynadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.