Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sökespor, Yatağan’dan sezonun ilk 3 puanını kaptı

SPOR 09.10.2017 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1662+ kez okundu.
 

Sökespor, Yatağan’dan sezonun ilk 3 puanını kaptı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Hafta karşılaşmasında Sökespor, Yatağan deplasmanındaydı.

AYDIN- Ligin ilk haftasında Ödemiş, ikinci haftasında Bozdoğan karşısında aldığı beraberliklerle yetinmek zorunda kalan Sökespor, aradığı 3 puanı Yatağan’da tek golle buldu. Kaya Köstepen Stadı’nda oynanan maçı Metin Kaya, Özkan Karapınar, Yahma Kemal Yurtbilir hakem ekibi yönetti. Sökespor’un maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı mücadelede golü maçın 6. Dakikasında Serdal Öz’ün ayağından bulan Sökespor, maçın sonuna kadar bu skoru korumasını bildi. Maçta Sökesporlu futbolcu Emre Bozatlı’nın oyunu da büyük beğeni toplarken, Sökespor’un bu sezonki transferlerinden Sefa’da oyunu ile göz doldurdu. Yeni sezona yeni teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu ve yeni transferleriyle büyük ümitlerle başlayan Sökespor’un taraftarı deplasmanda gelen 3 puana sevinirken, gözler önümüzdeki hafta yine deplasmanda oynanacak Denizli Kale maçına çevrildi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Hafta karşılaşmasında Sökespor, Yatağan deplasmanındaydı.

AYDIN- Ligin ilk haftasında Ödemiş, ikinci haftasında Bozdoğan karşısında aldığı beraberliklerle yetinmek zorunda kalan Sökespor, aradığı 3 puanı Yatağan’da tek golle buldu.

Kaya Köstepen Stadı’nda oynanan maçı Metin Kaya, Özkan Karapınar, Yahma Kemal Yurtbilir hakem ekibi yönetti. Sökespor’un maçın başından sonuna kadar üstün oynadığı mücadelede golü maçın 6. Dakikasında Serdal Öz’ün ayağından bulan Sökespor, maçın sonuna kadar bu skoru korumasını bildi. Maçta Sökesporlu futbolcu Emre Bozatlı’nın oyunu da büyük beğeni toplarken, Sökespor’un bu sezonki transferlerinden Sefa’da oyunu ile göz doldurdu.

Yeni sezona yeni teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu ve yeni transferleriyle büyük ümitlerle başlayan Sökespor’un taraftarı deplasmanda gelen 3 puana sevinirken, gözler önümüzdeki hafta yine deplasmanda oynanacak Denizli Kale maçına çevrildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.