Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke'nin 'Limon Sokak'ı sanatla buluştu

KÜLTÜR 20.08.2016 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3119+ kez okundu.
 

Söke'nin 'Limon Sokak'ı sanatla buluştu

Söke Belediyesi tarafından düzenlemesi yapıldıktan sonra adeta kaderi değişen Limon Sokak’ta açık hava mask sergisi açılışı yapıldı.

AYDIN- Sanat Sokak olmaya aday gösterilen Limon Sokak’ta gerçekleştirilen mask sergisi ilgi gördü.  Açılış törenine Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Levent Tuna ve Yasemin Gürsoy, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz ve İlçe Yöneticileri başta olmak üzere vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; “Geçmişten bu güne kadar izbe bir yer olan sokağı sağlıklaştımasını yaparak Sökemize kazandırdık. İnşallah bu sokak bundan böyle sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak bir yer olacak. Bu sokakta Şule Erdem ve Cemil Beycan’ın mask sergisini açma mutluluğunu da yaşıyoruz. Ben her iki sanatçımıza da bize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesilirken, sergide yer alan eserler beğeni topladı. Sergiye klasik müzik dinletisi de renk kattı.
Söke Belediyesi tarafından düzenlemesi yapıldıktan sonra adeta kaderi değişen Limon Sokak’ta açık hava mask sergisi açılışı yapıldı.

AYDIN- Sanat Sokak olmaya aday gösterilen Limon Sokak’ta gerçekleştirilen mask sergisi ilgi gördü. 

Açılış törenine Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri Levent Tuna ve Yasemin Gürsoy, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz ve İlçe Yöneticileri başta olmak üzere vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; “Geçmişten bu güne kadar izbe bir yer olan sokağı sağlıklaştımasını yaparak Sökemize kazandırdık. İnşallah bu sokak bundan böyle sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak bir yer olacak. Bu sokakta Şule Erdem ve Cemil Beycan’ın mask sergisini açma mutluluğunu da yaşıyoruz. Ben her iki sanatçımıza da bize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesilirken, sergide yer alan eserler beğeni topladı. Sergiye klasik müzik dinletisi de renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.