Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sökeliler şanslı

GÜNCEL 05.12.2016 - 23:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2795+ kez okundu.
 

Sökeliler şanslı

Söke'de Çarşamba Pazarı karşısında Tural Musacalar’ın çalıştırdığı 9 Kardeşler Balıkçılık Tural’ın Yeri gelen müşterilerine nefes leźzetler sunuyor.

AYDIN- Günlük taze balık yemek isteyenlerin uğrak yeri olan Tural’ın Yeri, Söke’yi, dışarıdan da misafir çekim merkezi haline getiriyor. Müşterilerin balık açısından Söke’de aradıklarını bulabildikleri tek mekan. İşletmeci Tural Musacalar, “Mekanımızda canlı yılan balığının yanı sıra her türlü balığı bulmak mümkün. Ailesiyle gelenlere hazır pişirme ve servis hizmeti de veriyoruz. İşletmemizde müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor” dedi. Yolu Söke’ye düşenlerin uğrak yeri Tural'ın Yeri.
Söke'de Çarşamba Pazarı karşısında Tural Musacalar’ın çalıştırdığı 9 Kardeşler Balıkçılık Tural’ın Yeri gelen müşterilerine nefes leźzetler sunuyor.

AYDIN- Günlük taze balık yemek isteyenlerin uğrak yeri olan Tural’ın Yeri, Söke’yi, dışarıdan da misafir çekim merkezi haline getiriyor. Müşterilerin balık açısından Söke’de aradıklarını bulabildikleri tek mekan. İşletmeci Tural Musacalar, “Mekanımızda canlı yılan balığının yanı sıra her türlü balığı bulmak mümkün. Ailesiyle gelenlere hazır pişirme ve servis hizmeti de veriyoruz. İşletmemizde müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor” dedi.

Yolu Söke’ye düşenlerin uğrak yeri Tural'ın Yeri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.