Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sökeli yüzücüler ulusalararası arenaya çıkıyor

SPOR 05.10.2017 - 10:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1722+ kez okundu.
 

Sökeli yüzücüler ulusalararası arenaya çıkıyor

Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü, Bodrum'da uluslararası arenaya çıkıyor

AYDIN- Muğla Valiliğinin himayesinde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 6. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 6-8 Ekim tarihlerinde ilk kez Bodrum’da gerçekleştiriliyor. Yüzme Şampiyonası’na Söke’den Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü de katılıyor. Uluslararası düzeydeki şampiyonaya İngitere, ABD, İspanya, Almanya, İtalya gibi birçok dünya ülkesinden katılım bekleniyor. Söke’yi daha önce de birçok ulusal yarışlarda temsil eden Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü, Bodrum’da gerçekleşecek 6. Uluslararası Açık Su Maratonuna 13 lisanslı sporcusu ile geniş katılım sağlayacak. Geçen sezon Ulusal yarışlarda baraj geçme başarısı gösteren Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü, yeni sezona Bodrum Açık Su Maratonu ile başlayacak. 6-7-8 Ekim tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşecek olan Uluslararası Aquamaster Açık Su Yüzme Maratonu’nda ayrıca 4x500 m bayrak yarışında Söke Yüzme Takımı olarak yer alacak. Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Devrim Deviren, Aydın ili olarak yüzme sporunda çok ilerlediklerini ve ulusal tüm yarışlara katılabilir düzeye geldiklerini söyledi. Şimdi Uluslararası düzeyde yarışa gidileceğinin altını çizen Devrim Deviren, “Bodrum'dan başarı ile dönmek istiyoruz. Geçen sezon açık su maraton yarışında yıldız bayanlarda Türkiye 2.’liği ve yıldız erkeklerde Türkiye 3.’lüğü madalyası almıştık. Bu sezon da hem bayrak yarışı, hem de 1.500 m açık su maratonunda derece yapmak istiyoruz” diye konuştu.
Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü, Bodrum'da uluslararası arenaya çıkıyor

AYDIN- Muğla Valiliğinin himayesinde Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 6. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 6-8 Ekim tarihlerinde ilk kez Bodrum’da gerçekleştiriliyor. Yüzme Şampiyonası’na Söke’den Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü de katılıyor.

Uluslararası düzeydeki şampiyonaya İngitere, ABD, İspanya, Almanya, İtalya gibi birçok dünya ülkesinden katılım bekleniyor.

Söke’yi daha önce de birçok ulusal yarışlarda temsil eden Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü, Bodrum’da gerçekleşecek 6. Uluslararası Açık Su Maratonuna 13 lisanslı sporcusu ile geniş katılım sağlayacak. Geçen sezon Ulusal yarışlarda baraj geçme başarısı gösteren Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü, yeni sezona Bodrum Açık Su Maratonu ile başlayacak. 6-7-8 Ekim tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşecek olan Uluslararası Aquamaster Açık Su Yüzme Maratonu’nda ayrıca 4x500 m bayrak yarışında Söke Yüzme Takımı olarak yer alacak.

Söke Yüzme Gençlik Spor Kulübü Baş Antrenörü Devrim Deviren, Aydın ili olarak yüzme sporunda çok ilerlediklerini ve ulusal tüm yarışlara katılabilir düzeye geldiklerini söyledi. Şimdi Uluslararası düzeyde yarışa gidileceğinin altını çizen Devrim Deviren, “Bodrum'dan başarı ile dönmek istiyoruz. Geçen sezon açık su maraton yarışında yıldız bayanlarda Türkiye 2.’liği ve yıldız erkeklerde Türkiye 3.’lüğü madalyası almıştık. Bu sezon da hem bayrak yarışı, hem de 1.500 m açık su maratonunda derece yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.