Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sökeli Milletvekili Yavuz’dan, Söke’ye TOKİ müjdesi

SİYASET 17.12.2019 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2714+ kez okundu.
 

Sökeli Milletvekili Yavuz’dan, Söke’ye TOKİ müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği dar gelirli aileler için 81 ilde yapılacak 100 bin konut projesinin detaylarının belli olduğu bildirildi.

AYDIN- Aydın’da toplam 400 konutun yapılacağı proje ile ilgili Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’dan Sökelileri sevindirecek haber geldi. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 200 toplu konut Söke’ye yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Yavuz, ‘’Başkan Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği 81 ilde toplam 100 Bin konut projesi ile çerçevesinde Efeler diyarı Aydın’ımıza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca Aydın merkezde 200 konut, Söke’de 200 konut olmak üzere toplam 400 konut inşa edilecek. İlimize ve ilçemiz Söke’ye hayırlı olsun. Diğer ilçelerimizdeki dar gelirli hemşehrilerimizin de konut sahibi olabilmelerini çok arzuluyoruz. Bundan dolayı da TOKİ projesinin bu diğer ilçelerimizde de hayata geçirilmesini sağlamak için çalışıyoruz’’ dedi. BAŞVURU TARİHLERİ 16 ARALIK 2019 - 15 OCAK 2020 ARASI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilecek olan 81 ilde 100 Bin konut projesinin detayları hakkında bilgi veren Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘şunları söyledi: ‘Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında Aydın’ımıza inşa edilecek olan 400 Sosyal Konut için başvurular 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek. Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımız ve diğer alıcı adayları olmak üzere üç farklı kategori de bu başvurular yapılacak. Konutların ihalesi yapıldıktan sonra şerefiyeli satış fiyatları belirlenecek olup, ilan edilecek tarih ve yerde başvuru sahipleri arasında ‘Hak Sahibi Belirleme’ kurası çekilecek. Hak sahipleri konut ödemelerini; satış fiyatının yüzde 10’u peşin, kalan tutarın tamamı aylık binde.49 oran ve 240 ay vade ile ödeyecek. Dar gelirli ailelerimizin kendilerine ait bir konut sahibi olmalarında büyük bir avantaj sağlayan toplu konut projesinin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.’’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği dar gelirli aileler için 81 ilde yapılacak 100 bin konut projesinin detaylarının belli olduğu bildirildi.

AYDIN- Aydın’da toplam 400 konutun yapılacağı proje ile ilgili Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz’dan Sökelileri sevindirecek haber geldi.

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 200 toplu konut Söke’ye yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Yavuz, ‘’Başkan Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği 81 ilde toplam 100 Bin konut projesi ile çerçevesinde Efeler diyarı Aydın’ımıza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca Aydın merkezde 200 konut, Söke’de 200 konut olmak üzere toplam 400 konut inşa edilecek. İlimize ve ilçemiz Söke’ye hayırlı olsun. Diğer ilçelerimizdeki dar gelirli hemşehrilerimizin de konut sahibi olabilmelerini çok arzuluyoruz. Bundan dolayı da TOKİ projesinin bu diğer ilçelerimizde de hayata geçirilmesini sağlamak için çalışıyoruz’’ dedi.

BAŞVURU TARİHLERİ 16 ARALIK 2019 - 15 OCAK 2020 ARASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilecek olan 81 ilde 100 Bin konut projesinin detayları hakkında bilgi veren Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘şunları söyledi:

‘Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında Aydın’ımıza inşa edilecek olan 400 Sosyal Konut için başvurular 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımız ve diğer alıcı adayları olmak üzere üç farklı kategori de bu başvurular yapılacak. Konutların ihalesi yapıldıktan sonra şerefiyeli satış fiyatları belirlenecek olup, ilan edilecek tarih ve yerde başvuru sahipleri arasında ‘Hak Sahibi Belirleme’ kurası çekilecek.

Hak sahipleri konut ödemelerini; satış fiyatının yüzde 10’u peşin, kalan tutarın tamamı aylık binde.49 oran ve 240 ay vade ile ödeyecek. Dar gelirli ailelerimizin kendilerine ait bir konut sahibi olmalarında büyük bir avantaj sağlayan toplu konut projesinin ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.