Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sökeli cimnastikçiler Bolu’ya gidiyor

SPOR 15.03.2018 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2878+ kez okundu.
 

Sökeli cimnastikçiler Bolu’ya gidiyor

Söke Doğa Cimnastik Kulübü’nün 6 sporcusu Bolu’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

AYDIN- Sökeli sporcular hafta sonu gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile dönmeyi hedefliyor. Son yıllarda cimnastikteki başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Söke Doğa Cimnastik Kulübü sporcuları bu kez Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşayacak. Sökeli cimnastikçiler, kısa süre önce 14 sporcuyla katıldıkları il şampiyonasında 14 madalya ile Söke’ye dönmüş il şampiyonasında 3 şampiyonluk kupası almıştı. Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen ve hafta sonu Bolu’da gerçekleşecek 2018 Artistik Cimnastik Minik A (Erkek-Kız) Ve Küçükler (Erkek-Kız) Grup Yarışmaları 30 ilden sporcuların katılması bekleniyor. Aydın ilini ise Sökeli sporcular temsil edecek. Söke Doğa Cimnastik Kulübü Antrenörü Nesrin Karahan Dağdelen sporcularına güvendiğini Bolu'dan yine başarılı sonuçlarla döneceklerine inandığını ifade etti.
Söke Doğa Cimnastik Kulübü’nün 6 sporcusu Bolu’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılacak.

AYDIN- Sökeli sporcular hafta sonu gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’ndan derece ile dönmeyi hedefliyor.

Son yıllarda cimnastikteki başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Söke Doğa Cimnastik Kulübü sporcuları bu kez Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşayacak. Sökeli cimnastikçiler, kısa süre önce 14 sporcuyla katıldıkları il şampiyonasında 14 madalya ile Söke’ye dönmüş il şampiyonasında 3 şampiyonluk kupası almıştı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen ve hafta sonu Bolu’da gerçekleşecek 2018 Artistik Cimnastik Minik A (Erkek-Kız) Ve Küçükler (Erkek-Kız) Grup Yarışmaları 30 ilden sporcuların katılması bekleniyor. Aydın ilini ise Sökeli sporcular temsil edecek. Söke Doğa Cimnastik Kulübü Antrenörü Nesrin Karahan Dağdelen sporcularına güvendiğini Bolu'dan yine başarılı sonuçlarla döneceklerine inandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.