Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke'de yürekler demokrasi için bir attı

GENEL 16.07.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2932+ kez okundu.
 

Söke'de yürekler demokrasi için bir attı

Söke'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde demokrasi şehitleri gerçekleştirilen etkinlikle anıldı.

AYDIN- Yüzlerce Sökelinin katılımıyla Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde halkın dayanışması bir kez daha gösterildi. İlk olarak yürüyüş yapılırken, yürüyüşte ellerde Türk Bayrağı, dillerde tekbir vardı. Yürüyüşün ön saflarında İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Bölükbaşı yer aldı. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Şiirlerin okunduğu, video gösteriminin yapıldığı anma etkinliğinde günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı. Vatandaşlar, anma etkinliği ile birlikte "demokrasi nöbeti" başlattı.
Söke'de 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde demokrasi şehitleri gerçekleştirilen etkinlikle anıldı.

AYDIN- Yüzlerce Sökelinin katılımıyla Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde halkın dayanışması bir kez daha gösterildi.

İlk olarak yürüyüş yapılırken, yürüyüşte ellerde Türk Bayrağı, dillerde tekbir vardı. Yürüyüşün ön saflarında İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Bölükbaşı yer aldı.

Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Şiirlerin okunduğu, video gösteriminin yapıldığı anma etkinliğinde günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı. Vatandaşlar, anma etkinliği ile birlikte "demokrasi nöbeti" başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.