Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’de yaz okulu öğrencilerinin 30 Ağustos sergisi beğeni topladı

GÜNCEL 30.08.2016 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2889+ kez okundu.
 

Söke’de yaz okulu öğrencilerinin 30 Ağustos sergisi beğeni topladı

Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yaz okulu kurlarının sergisi açıldı.

AYDIN- 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi programı içerisinde geleneksel hale gelen sergi yine Bedesten Sanat Galerisi’nde açıldı.   Bu yıl çeşitli branşlarda açılan ve Bin 400 civarında öğrenciyi ağırlayan Söke Belediyesi Yaz Okulu kursları öğrencilerinin yaz boyunca ürettikleri eserlerin yer aldığı sergi beğeni topladı. İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Garnizon Komutanı Vekili Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı başta olmak üzere protokol üyelerinin de bulunduğu sergi açılışı yoğun ilgi gördü. Sergide eğitmenliğini Büşra Şen’in yaptığı Resim, Reyhan ve Mustafa Aygün’ün eğitmenliğini yaptığı Ebru ve Selma Güvenir’in eğitmen olduğu El Becerileri kurslarında 5 sınıfın öğrencilerinin eserleri yer aldı. Kursa katılan öğrenciler başta olmak üzere kursları başarı ile gerçekleştiren Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü kutlayan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; bin 400 öğrenciye eğitim imkanı sağlayan yaz okulu kursların dönem sonu sergisinin kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.
Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yaz okulu kurlarının sergisi açıldı.

AYDIN- 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi programı içerisinde geleneksel hale gelen sergi yine Bedesten Sanat Galerisi’nde açıldı.  

Bu yıl çeşitli branşlarda açılan ve Bin 400 civarında öğrenciyi ağırlayan Söke Belediyesi Yaz Okulu kursları öğrencilerinin yaz boyunca ürettikleri eserlerin yer aldığı sergi beğeni topladı. İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Garnizon Komutanı Vekili Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı başta olmak üzere protokol üyelerinin de bulunduğu sergi açılışı yoğun ilgi gördü.
Sergide eğitmenliğini Büşra Şen’in yaptığı Resim, Reyhan ve Mustafa Aygün’ün eğitmenliğini yaptığı Ebru ve Selma Güvenir’in eğitmen olduğu El Becerileri kurslarında 5 sınıfın öğrencilerinin eserleri yer aldı.
Kursa katılan öğrenciler başta olmak üzere kursları başarı ile gerçekleştiren Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü kutlayan İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu; bin 400 öğrenciye eğitim imkanı sağlayan yaz okulu kursların dönem sonu sergisinin kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.