Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de TIR otomobili biçti

ASAYİŞ 15.07.2016 - 16:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2787+ kez okundu.
 

Söke’de TIR otomobili biçti

Söke-Aydın Karayolu üzeri Sazlı ile Argavlı Mahalleleri arasında meydana gelen trafik kazasında hareket halindeki TIR, karşı şeride geçip, otomobili biçti.

Kazada otomobil sürücüsü Güner Tufan hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre özel bir lojistik firmasına ait 35 AY 3449 plakalı Sezer Karayazılı (28) yönetimindeki TIR, Söke’den Aydın istikametine hareket halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol ortasındaki refüjü aşıp, karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen Güner Tufan yönetimindeki 35 HK 787 plakalı otomobile çarpıp sürükleyen TIR, kendisi ile birlikte otomobili yol kenarındaki şarampole yuvarladı. Kazada otomobil sürücüsü Güner Tufan hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Ahmet Yavaş ise yaralandı. Yaralı Ahmet Yavaş ile yaralı TIR şoförü Sezer Karayazılı olay yerine gelen 112 ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karayolunda trafik akışı Bölge Trafik ve Jandarma ekiplerinin aldığı tedbirlerle bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazada hayatını kaybeden Güner Tufan ve yanındaki yaralı şahıs Ahmet Yavaş’ın Aydın DSİ Bölge Müdürlüğü personeli oldukları, Söke’ye bağlı Karacahayıt Mahallesi’nde yapımı devam eden göleti incelemeye gittikleri öğrenildi. Kazayı duyan yakınları olay yerine koşarlarken, olay yerine gelen DSİ çalışanları gözyaşlarını tutamadı.  
Söke-Aydın Karayolu üzeri Sazlı ile Argavlı Mahalleleri arasında meydana gelen trafik kazasında hareket halindeki TIR, karşı şeride geçip, otomobili biçti.

Kazada otomobil sürücüsü Güner Tufan hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre özel bir lojistik firmasına ait 35 AY 3449 plakalı Sezer Karayazılı (28) yönetimindeki TIR, Söke’den Aydın istikametine hareket halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol ortasındaki refüjü aşıp, karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen Güner Tufan yönetimindeki 35 HK 787 plakalı otomobile çarpıp sürükleyen TIR, kendisi ile birlikte otomobili yol kenarındaki şarampole yuvarladı. Kazada otomobil sürücüsü Güner Tufan hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Ahmet Yavaş ise yaralandı.

Yaralı Ahmet Yavaş ile yaralı TIR şoförü Sezer Karayazılı olay yerine gelen 112 ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karayolunda trafik akışı Bölge Trafik ve Jandarma ekiplerinin aldığı tedbirlerle bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada hayatını kaybeden Güner Tufan ve yanındaki yaralı şahıs Ahmet Yavaş’ın Aydın DSİ Bölge Müdürlüğü personeli oldukları, Söke’ye bağlı Karacahayıt Mahallesi’nde yapımı devam eden göleti incelemeye gittikleri öğrenildi. Kazayı duyan yakınları olay yerine koşarlarken, olay yerine gelen DSİ çalışanları gözyaşlarını tutamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.