Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de Murat Dalkılıç ile 97. Yıl Kurtuluş Coşkusu yaşanacak

GENEL 02.09.2019 - 18:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4156+ kez okundu.
 

Söke’de Murat Dalkılıç ile 97. Yıl Kurtuluş Coşkusu yaşanacak

6 Eylül’de Söke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü’nün kutlanacağı, Kurtuluş Günü coşkusuna ünlü sanatçı Murat Dalkılıç konserinin coşku katacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Söke’nin Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde Söke Belediyesi tarafından düzenlenecek Murat Dalkılıç konseri gerçekleştirilecek. Novada Outlet Söke’nin katkılarıyla yapılacak ücretiz halk konseri Novada Otopark alanında saat 21.00 de başlayacak. “Kutlama Programı” 6 Eylül Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yılı kutlama programı kapsamında resmi tören Cumhuriyet (Hükümet) Meydanı’nda yapılacak. Saat 09.30’da çelenk sunum töreni ile başlayacak olan resmi törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiirler ve halk oyunları gösterileri yer alacak. Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun yıldönümü kutlama etkinliklerine tüm Söke halkı davet
6 Eylül’de Söke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü’nün kutlanacağı, Kurtuluş Günü coşkusuna ünlü sanatçı Murat Dalkılıç konserinin coşku katacağı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Söke’nin Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde Söke Belediyesi tarafından düzenlenecek Murat Dalkılıç konseri gerçekleştirilecek. Novada Outlet Söke’nin katkılarıyla yapılacak ücretiz halk konseri Novada Otopark alanında saat 21.00 de başlayacak.

“Kutlama Programı”

6 Eylül Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yılı kutlama programı kapsamında resmi tören Cumhuriyet (Hükümet) Meydanı’nda yapılacak. Saat 09.30’da çelenk sunum töreni ile başlayacak olan resmi törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiirler ve halk oyunları gösterileri yer alacak.

Söke’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun yıldönümü kutlama etkinliklerine tüm Söke halkı davet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.