Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de Levent Tuncel dönemi

SİYASET 01.04.2019 - 13:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4141+ kez okundu.
 

Söke’de Levent Tuncel dönemi

Söke’nin yeni Belediye Başkanı Millet İttifakı’nın Adayı CHP’li Levent Tuncel oldu.

AYDIN - Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yaklaşık yüzde 47'sini alan CHP adayı Levent Tuncel seçimleri kazandı. Cumhur İttifakı Adayı MHP’li M. Beliğ Azbazdar, yaklaşık yüzde 38 oy oranında kaldı. Demokrat Parti’ye geçerek yeniden aday olan mevcut Başkan Süleyman Toyran ise, kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 14 civarında oy alabildi. Söke’deki seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak eski belediye başkanlarından MHP’li M. Beliğ Azbazdar, Millet İttifakı'nın adayı CHP'den Diş Hekimi Levent Tuncel, CHP’den aday gösterilmeyince DP’ye geçen mevcut Başkan Süleyman Toyran yarıştı. Bu yarışa Saadet Partisi (SP)’nden Hakan Türkyılmaz ve Vatan Partisi’nden Mehmet Baydoğan da katıldı. Söke’de 292 sandıkta 89 Bin 599 seçmenden yaklaşık 73 Bin kişinin oy kullandığı seçim yaşandı. Katılım oranı yaklaşık yüzde 83 olarak gerçekleşen seçimlerde, zaferi kazanan Levent Tuncel oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Levent Tuncel, kullanılan oyların yaklaşık 33 binini alarak yeni belediye başkanı olurken, M. Beliğ Azbazdar yaklaşık 27 Bin, Süleyman Toyran ise, 9 Bin 900 civarında oy aldı. Sonuçların gelmeye başlamasının ardından Söke'de Millet İttifakı’nı destekleyen vatandaşlar CHP İlçe merkezi önünde toplanmaya başladı. Hükümet Meydanı’nı dolduran kalabalık, şarkılar ve marşlarla eğlendi. Parti merkezinden inerek vatandaşlarla bir araya gelen Levent Tuncel, tezahüratlar arasında tebrikleri kabul etti. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, vatandaşlara seslenerek kendilerini destekleyen Sökelilere teşekkür etti. Ardından Sökelilere Belediye Başkanı olarak seslenen Levent Tuncel, "Söke'ye söz verdiğimiz hizmetleri gerçekleştirmek için var gücümüz ile çalışacağız" dedi. Levent Tuncel, partisinin her kademesine, kendisine oy veren veya vermeyen herkese, İl Başkanı Ali Çankır ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da teşekkür etti.
Söke’nin yeni Belediye Başkanı Millet İttifakı’nın Adayı CHP’li Levent Tuncel oldu.

AYDIN - Resmi olmayan sonuçlara göre oyların yaklaşık yüzde 47'sini alan CHP adayı Levent Tuncel seçimleri kazandı. Cumhur İttifakı Adayı MHP’li M. Beliğ Azbazdar, yaklaşık yüzde 38 oy oranında kaldı. Demokrat Parti’ye geçerek yeniden aday olan mevcut Başkan Süleyman Toyran ise, kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 14 civarında oy alabildi.

Söke’deki seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak eski belediye başkanlarından MHP’li M. Beliğ Azbazdar, Millet İttifakı'nın adayı CHP'den Diş Hekimi Levent Tuncel, CHP’den aday gösterilmeyince DP’ye geçen mevcut Başkan Süleyman Toyran yarıştı. Bu yarışa Saadet Partisi (SP)’nden Hakan Türkyılmaz ve Vatan Partisi’nden Mehmet Baydoğan da katıldı.

Söke’de 292 sandıkta 89 Bin 599 seçmenden yaklaşık 73 Bin kişinin oy kullandığı seçim yaşandı. Katılım oranı yaklaşık yüzde 83 olarak gerçekleşen seçimlerde, zaferi kazanan Levent Tuncel oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre Levent Tuncel, kullanılan oyların yaklaşık 33 binini alarak yeni belediye başkanı olurken, M. Beliğ Azbazdar yaklaşık 27 Bin, Süleyman Toyran ise, 9 Bin 900 civarında oy aldı.

Sonuçların gelmeye başlamasının ardından Söke'de Millet İttifakı’nı destekleyen vatandaşlar CHP İlçe merkezi önünde toplanmaya başladı. Hükümet Meydanı’nı dolduran kalabalık, şarkılar ve marşlarla eğlendi. Parti merkezinden inerek vatandaşlarla bir araya gelen Levent Tuncel, tezahüratlar arasında tebrikleri kabul etti. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya ve İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, vatandaşlara seslenerek kendilerini destekleyen Sökelilere teşekkür etti. Ardından Sökelilere Belediye Başkanı olarak seslenen Levent Tuncel, "Söke'ye söz verdiğimiz hizmetleri gerçekleştirmek için var gücümüz ile çalışacağız" dedi. Levent Tuncel, partisinin her kademesine, kendisine oy veren veya vermeyen herkese, İl Başkanı Ali Çankır ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.