Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke'de korkutan yangın

ASAYİŞ 15.09.2015 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3288+ kez okundu.
 

Söke'de korkutan yangın

Söke’de Sazlık alanda çıkan yangın korkuttu

Söke’ye bağlı Yenidoğan Mahallesi’nin aşağı mahalle denilen alanda çıkan yangın korkuttu. Askeri alan ile mahalle sakinlerinin yaşadığı alan arasındaki sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü. Çevresinde yaşayan vatandaşlara panik yaşayan yangına gerek vatandaşların evlerinden hortumlarla taşıdıkları su, gerekse Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke itfaiyesi ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangına askeri bölgeden askerler de müdahale etti. Yangının sazlık alanda çocukların oyun oynarlarken çıkmış olabileceği belirtilirken; yangında bölgede bulunan kuru otlar yandı, bazı ağaçlarda zarar gördü. Kontrol altına alınan alevler, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Söke’de Sazlık alanda çıkan yangın korkuttu

Söke’ye bağlı Yenidoğan Mahallesi’nin aşağı mahalle denilen alanda çıkan yangın korkuttu.

Askeri alan ile mahalle sakinlerinin yaşadığı alan arasındaki sazlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüdü. Çevresinde yaşayan vatandaşlara panik yaşayan yangına gerek vatandaşların evlerinden hortumlarla taşıdıkları su, gerekse Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke itfaiyesi ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangına askeri bölgeden askerler de müdahale etti. Yangının sazlık alanda çocukların oyun oynarlarken çıkmış olabileceği belirtilirken; yangında bölgede bulunan kuru otlar yandı, bazı ağaçlarda zarar gördü. Kontrol altına alınan alevler, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.