Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’de kaçak tatlı imalatçısı mühürlendi

TEKNOLOJİ (AA) - Anadolu Ajansı | 01.07.2016 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3407+ kez okundu.
 

Söke’de kaçak tatlı imalatçısı mühürlendi

Söke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde tatlı imalathanelerini yakın takibe aldı.

İlçenin Albayrak Caddesi üzerinde yeni açıldığı tespit edilen bir işyerinde yapılan denetimde, işyerinin ruhsatsız olduğu, kaçak tatlı imalatının yapıldığı belirlendi. Zabıta ekiplerince işyeri mühürlenerek faaliyetine son verilirken, yasal işlem yapıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Söke Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim İşlek, “Müdürlüğümüz Ruhsat Denetim ekiplerince denetimlerimiz sadece Ramazan ayında değil, sürekli şekilde yapılmaktadır.  İlçemizde bulunan sıhhi, gayrisıhhi ve umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin denetimleri ekiplerimizce düzenli olarak yapılmaktadır” dedi.    
Söke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde tatlı imalathanelerini yakın takibe aldı.

İlçenin Albayrak Caddesi üzerinde yeni açıldığı tespit edilen bir işyerinde yapılan denetimde, işyerinin ruhsatsız olduğu, kaçak tatlı imalatının yapıldığı belirlendi. Zabıta ekiplerince işyeri mühürlenerek faaliyetine son verilirken, yasal işlem yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Söke Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim İşlek, “Müdürlüğümüz Ruhsat Denetim ekiplerince denetimlerimiz sadece Ramazan ayında değil, sürekli şekilde yapılmaktadır.  İlçemizde bulunan sıhhi, gayrisıhhi ve umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin denetimleri ekiplerimizce düzenli olarak yapılmaktadır” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.