Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de evden kaçan ‘Sultan’ kurtarıldı

EKONOMİ 19.07.2016 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3885+ kez okundu.
 

Söke’de evden kaçan ‘Sultan’ kurtarıldı

Söke’de başarılı papağan kurtarma operasyonu gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi park ve bahçe işlerine bağlı ekipler ağaçta mahsur kalan papağan ‘Sultan’ı başarılı bir operasyonla kurtardı.  İlçenin Barış Yapı Kooperatifi sakinlerinden Fatma Büyüktürkmen’e ait papağan, pencereden kaçtı. Ağaçta mahsur kalan papağan ‘Sultan’ı kurtarmak için Söke Belediyesi’nden yardım istendi. Sepetli araçla kurtarma operasyonu yapılırken, Sultan yaptığı yeni bir hamleyle başka bir apartmanın bahçesine uçsa da ekiplerin dikkati sayesinde kurtarıldı. Papağan sahibi Fatma Büyüktürkmen’e teslim edilirken, kurtarma çalışmasını meraklı gözlerle seyreden çevredeki çocuklar ve komşular da en az Fatma Büyüktürkmen kadar sevindi. Fatma Büyüktürkmen, “6 yıldır baktığım papağanım ağaçta mahsur kalınca çok üzüldüm. Sultan’a kavuştuğum için çok mutluyum. Söke Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.  
Söke’de başarılı papağan kurtarma operasyonu gerçekleştirildi.

Söke Belediyesi park ve bahçe işlerine bağlı ekipler ağaçta mahsur kalan papağan ‘Sultan’ı başarılı bir operasyonla kurtardı. 

İlçenin Barış Yapı Kooperatifi sakinlerinden Fatma Büyüktürkmen’e ait papağan, pencereden kaçtı. Ağaçta mahsur kalan papağan ‘Sultan’ı kurtarmak için Söke Belediyesi’nden yardım istendi. Sepetli araçla kurtarma operasyonu yapılırken, Sultan yaptığı yeni bir hamleyle başka bir apartmanın bahçesine uçsa da ekiplerin dikkati sayesinde kurtarıldı. Papağan sahibi Fatma Büyüktürkmen’e teslim edilirken, kurtarma çalışmasını meraklı gözlerle seyreden çevredeki çocuklar ve komşular da en az Fatma Büyüktürkmen kadar sevindi.

Fatma Büyüktürkmen, “6 yıldır baktığım papağanım ağaçta mahsur kalınca çok üzüldüm. Sultan’a kavuştuğum için çok mutluyum. Söke Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.