Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de doğru tercih semineri

GÜNCEL 19.07.2017 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2868+ kez okundu.
 

Söke’de doğru tercih semineri

Söke Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Doğru Tercih Semineri

AYDIN- Söke Belediyesi ve Ankamer Danışmanlık işbirliği ile üniversite adaylarına doğru tercih semineri düzenleniyor. Öğrenci ve velilerine yönelik gerçekleşecek tercih semineri 21 Temmuz Cuma günü saat 12.00’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda yapılacak. Uzman Psikolog Aşina Türkay ve Psikolog Süeda Buğdayeken’in konuşmacı olacağı “Yetenekten Kariyere Meslek Seçimi” konulu tercih semineri, öğrenci ve velilerine rehberlik edecek. Üniversite ve bölüm seçimlerinin önemli noktaları ile seçimlerinin gençlerin hayatlarına olabilecek yansımalarının aktarılacağı seminerde; bölüm ve meslek seçimlerinde yetenek ve ilgilerinin belirlenmesinin önemi anlatılacak. Söke Belediyesi ve Ankamer Danışmanlık işbirliği ile gerçekleştirilecek doğru tercih seminerine tüm öğrenci ve velileri davet ediliyor.
Söke Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Doğru Tercih Semineri

AYDIN- Söke Belediyesi ve Ankamer Danışmanlık işbirliği ile üniversite adaylarına doğru tercih semineri düzenleniyor. Öğrenci ve velilerine yönelik gerçekleşecek tercih semineri 21 Temmuz Cuma günü saat 12.00’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda yapılacak.

Uzman Psikolog Aşina Türkay ve Psikolog Süeda Buğdayeken’in konuşmacı olacağı “Yetenekten Kariyere Meslek Seçimi” konulu tercih semineri, öğrenci ve velilerine rehberlik edecek. Üniversite ve bölüm seçimlerinin önemli noktaları ile seçimlerinin gençlerin hayatlarına olabilecek yansımalarının aktarılacağı seminerde; bölüm ve meslek seçimlerinde yetenek ve ilgilerinin belirlenmesinin önemi anlatılacak.

Söke Belediyesi ve Ankamer Danışmanlık işbirliği ile gerçekleştirilecek doğru tercih seminerine tüm öğrenci ve velileri davet ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.