Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’de CHP’liler ‘Beyaz’ dedi

SİYASET 09.10.2017 - 11:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1751+ kez okundu.
 

Söke’de CHP’liler ‘Beyaz’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda yapılan merkez mahalle seçimleri ile delege seçim süreci tamamlandı.

AYDIN-CHP ilçe merkezinde gerçekleştirilen ve iki listenin yarıştığı delege seçimleri sabahın erken saatlerinden itibaren heyecana sahne olurken, merkez mahalle delege seçimlerine parti üyelerinin katılımının yoğun olduğu gözlendi. Söke CHP İlçe Kongresi’nde oy kullanacak kongre delegeleri ile ön seçim delegelerinin belirlendiği seçimlerde Konak Mahallesi hariç, diğer 7 mahallede iki liste yarıştı. Mevut yönetimin ‘Beyaz’ listesi tüm mahallelerde üstün gelerek, seçimleri kazandı. Söke CHP’nin merkez 8 mahallede 223, çevre 41 mahallede ise 134 olmak üzere 49 mahallede toplam 357 kongre delegesi; 49 mahallede toplam 612 ise ön seçim delegesi bulunuyor. Gerçekleşen seçimler sonunda; Yenicami Mahallesi’nde Beyaz liste 215, mavi liste 117; Kemalpaşa Mahallesi’nde kırmız-beyaz liste 60, beyaz liste 46; Fevzipaşa Mahallesi’nde beyaz liste 147, mavi liste 25; Cumhuriyet Mahallesi’nde beyaz liste 110, mavi liste 89; Çeltikçi Mahallesi’nde beyaz liste 190, mavi liste 120; Yenikent Mahallesi’nde beyaz liste 123, mavi liste 66; Atatürk Mahallesi’nde beyaz liste 164, mavi liste 55 oy aldı. Tek liste ile gidilen Konak Mahallesi’nde toplam 162 oy kullanıldı. Tüm mahallelerde toplam 23 oy ise geçersiz sayıldı. Yapılan seçim sonunda partililere hitaben bir açıklama yapan CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, “Demokrasi şöleni yaşandı. Bugünkü seçimin ne kazananı var, ne kaybedeni var. İlçemizde yaşanan tatlı bir rekabetin sonucu bu şekilde tecelli etti. Bu sonuç birlik, beraberlik ve kardeşiliğin, dayanışmanın, alınterinin, göznurunun sonucudur. Demoktratik süreç yaşadık, her süreci katılımcı oldu. Şeffaf bir seçim oldu. Tatlı bir rekabet olsa da karşımızda bir güç vardı. Bu güç keşke müdahale etmeseydi de, bu sonuç çok daha kapsayıcı ve kucaklayıcı olsaydı. Emeği geçen, kardeşçe çalışan, kollektif aklı kullanan, mahallelerinde çalışan partililere neden beyaz dediğimizi iyi anlatan sizler kazandınız bu seçimi. Fille, pire mücadele mi eder, etti ve galip geldi. Onun için helal emeklerinize çok teşekkür ediyorum. Buradan Ankara ve Aydın’a Söke’nin selamlarını gönderiyorum” diye konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı’nda yapılan merkez mahalle seçimleri ile delege seçim süreci tamamlandı.

AYDIN-CHP ilçe merkezinde gerçekleştirilen ve iki listenin yarıştığı delege seçimleri sabahın erken saatlerinden itibaren heyecana sahne olurken, merkez mahalle delege seçimlerine parti üyelerinin katılımının yoğun olduğu gözlendi.

Söke CHP İlçe Kongresi’nde oy kullanacak kongre delegeleri ile ön seçim delegelerinin belirlendiği seçimlerde Konak Mahallesi hariç, diğer 7 mahallede iki liste yarıştı. Mevut yönetimin ‘Beyaz’ listesi tüm mahallelerde üstün gelerek, seçimleri kazandı.

Söke CHP’nin merkez 8 mahallede 223, çevre 41 mahallede ise 134 olmak üzere 49 mahallede toplam 357 kongre delegesi; 49 mahallede toplam 612 ise ön seçim delegesi bulunuyor.

Gerçekleşen seçimler sonunda; Yenicami Mahallesi’nde Beyaz liste 215, mavi liste 117; Kemalpaşa Mahallesi’nde kırmız-beyaz liste 60, beyaz liste 46; Fevzipaşa Mahallesi’nde beyaz liste 147, mavi liste 25; Cumhuriyet Mahallesi’nde beyaz liste 110, mavi liste 89; Çeltikçi Mahallesi’nde beyaz liste 190, mavi liste 120; Yenikent Mahallesi’nde beyaz liste 123, mavi liste 66; Atatürk Mahallesi’nde beyaz liste 164, mavi liste 55 oy aldı. Tek liste ile gidilen Konak Mahallesi’nde toplam 162 oy kullanıldı. Tüm mahallelerde toplam 23 oy ise geçersiz sayıldı.

Yapılan seçim sonunda partililere hitaben bir açıklama yapan CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, “Demokrasi şöleni yaşandı. Bugünkü seçimin ne kazananı var, ne kaybedeni var. İlçemizde yaşanan tatlı bir rekabetin sonucu bu şekilde tecelli etti. Bu sonuç birlik, beraberlik ve kardeşiliğin, dayanışmanın, alınterinin, göznurunun sonucudur. Demoktratik süreç yaşadık, her süreci katılımcı oldu. Şeffaf bir seçim oldu. Tatlı bir rekabet olsa da karşımızda bir güç vardı. Bu güç keşke müdahale etmeseydi de, bu sonuç çok daha kapsayıcı ve kucaklayıcı olsaydı. Emeği geçen, kardeşçe çalışan, kollektif aklı kullanan, mahallelerinde çalışan partililere neden beyaz dediğimizi iyi anlatan sizler kazandınız bu seçimi. Fille, pire mücadele mi eder, etti ve galip geldi. Onun için helal emeklerinize çok teşekkür ediyorum. Buradan Ankara ve Aydın’a Söke’nin selamlarını gönderiyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.