Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke'de CHP’den anayasa eylemi

SİYASET 19.01.2017 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4121+ kez okundu.
 

Söke'de CHP’den anayasa eylemi

Anayasa değişikliği referandumu için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin ülke genelinde başlattığı 'Ayağa kalkıyoruz' eylemi Söke’de de gerçekleştirildi.

AYDIN- CHP Söke İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş da katılarak destek verdi. Eylemde “Hayır” yazışı pankart ve dövizler yer aldı.  Saat 18.00'de tüm Türkiye'de aynı anda; evde, işte, okulda, sokakta, her neredeysek diktaya karşı bir dakika ayağa kalkıyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen eyleme katılımın yoğun olduğu gözlendi. CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz “Diktaya karşıyız, özgürlükçü demokrasiden yanayız. Dayatmalara hayır diyoruz” dedi.
Anayasa değişikliği referandumu için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin ülke genelinde başlattığı 'Ayağa kalkıyoruz' eylemi Söke’de de gerçekleştirildi.

AYDIN- CHP Söke İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kolları başta olmak üzere Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş da katılarak destek verdi. Eylemde “Hayır” yazışı pankart ve dövizler yer aldı. 

Saat 18.00'de tüm Türkiye'de aynı anda; evde, işte, okulda, sokakta, her neredeysek diktaya karşı bir dakika ayağa kalkıyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen eyleme katılımın yoğun olduğu gözlendi. CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz “Diktaya karşıyız, özgürlükçü demokrasiden yanayız. Dayatmalara hayır diyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.