Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’de, CHP gençliği Polat’a emanet

SİYASET 23.11.2017 - 16:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2284+ kez okundu.
 

Söke’de, CHP gençliği Polat’a emanet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanlığı’na Gizem Akkentli Polat’ın getirildiği bildirildi.

AYDIN- Başkan değişikliğiyle ilgili bir açıklama yapan Gizem Akkentli Polat, eski başkan Halil Yıldırım hakkında, “tedbirli olarak disiplin soruşturması” başlatılması nedeniyle Gençlik Kolları Başkanlığı’nın boşaldığını belirti. Polat, toplanan yönetim kurulunun Gençlik Kolları Başkanlığı görevine kendisini seçtiğini ifade ederek, “Halil Yıldırım’ın, parti üyesi Hasan Ömür Pirinç’i, yapılan bir toplantıyı takip etmek üzere görevlendirmesi neticesinde, yapılan toplantının bir gruba ait olduğu bildirilmiş, parti üyesi kişi o toplantıda derdest edilip partiden çıkarılmıştır. Bu yanlış anlaşılmasın, en kısa sürede düzeleceğine inancım tamdır” dedi. Polat, CHP Gençlik Kolları Yönetiminin, yaşanan olay üzerine toplandığını, kongre süreci tamamlanıncaya kadar, kendisini CHP Söke Gençlik Kolları Başkanlığına vekalet etmek üzere seçtiğini ve yönetimin hepsine teşekkür ettiğini ifade ettiği açıklamasında şunları söyledi: “03 Aralık 2017 Pazar günü, gençlik kollarımızın kongresini gerçekleştireceğiz. Tüm gençlik örgütümüzün bir bayram havasında oylarını kullanacağına inandığım seçimlerimizin örgütümüze hayırlı u olmasını temenni ediyorum. Aday olan arkadaşlarımıza ve yönetim kurullarına aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bizler mevcut CHP Gençlik Kolları yönetimi olarak seçimlerin CHP kültürüne yakışır bir şekilde sonuçlanması için gereken bütün özveriyi göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. CHP Gençlik Kolları gücünü Atatürk’ün Bursa Nutku'ndan, Gençliğe Hitabe’den, Atatürk ilke ve inkılaplarından almaktadır. Sadece partinin özgücü değil, Türkiye’nin özgücüdür. Halkımızın umudu, cumhuriyetin koruyucusu, Atatürk ilke ve inkılaplarının teminatıdır.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke Gençlik Kolları Başkanlığı’na Gizem Akkentli Polat’ın getirildiği bildirildi.

AYDIN- Başkan değişikliğiyle ilgili bir açıklama yapan Gizem Akkentli Polat, eski başkan Halil Yıldırım hakkında, “tedbirli olarak disiplin soruşturması” başlatılması nedeniyle Gençlik Kolları Başkanlığı’nın boşaldığını belirti. Polat, toplanan yönetim kurulunun Gençlik Kolları Başkanlığı görevine kendisini seçtiğini ifade ederek, “Halil Yıldırım’ın, parti üyesi Hasan Ömür Pirinç’i, yapılan bir toplantıyı takip etmek üzere görevlendirmesi neticesinde, yapılan toplantının bir gruba ait olduğu bildirilmiş, parti üyesi kişi o toplantıda derdest edilip partiden çıkarılmıştır. Bu yanlış anlaşılmasın, en kısa sürede düzeleceğine inancım tamdır” dedi.

Polat, CHP Gençlik Kolları Yönetiminin, yaşanan olay üzerine toplandığını, kongre süreci tamamlanıncaya kadar, kendisini CHP Söke Gençlik Kolları Başkanlığına vekalet etmek üzere seçtiğini ve yönetimin hepsine teşekkür ettiğini ifade ettiği açıklamasında şunları söyledi:

“03 Aralık 2017 Pazar günü, gençlik kollarımızın kongresini gerçekleştireceğiz. Tüm gençlik örgütümüzün bir bayram havasında oylarını kullanacağına inandığım seçimlerimizin örgütümüze hayırlı u olmasını temenni ediyorum. Aday olan arkadaşlarımıza ve yönetim kurullarına aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Bizler mevcut CHP Gençlik Kolları yönetimi olarak seçimlerin CHP kültürüne yakışır bir şekilde sonuçlanması için gereken bütün özveriyi göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

CHP Gençlik Kolları gücünü Atatürk’ün Bursa Nutku'ndan, Gençliğe Hitabe’den, Atatürk ilke ve inkılaplarından almaktadır. Sadece partinin özgücü değil, Türkiye’nin özgücüdür. Halkımızın umudu, cumhuriyetin koruyucusu, Atatürk ilke ve inkılaplarının teminatıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.