Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’de Bocce ve Dart Ligi heyecanı yaşanacak

SPOR 16.01.2018 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2991+ kez okundu.
 

Söke’de Bocce ve Dart Ligi heyecanı yaşanacak

Söke’de İlçe Kaymakamlığı himayesinde Bocce ve Dart Ligi kuruldu.

AYDIN- Söke Eğitim Vakfı'nın (SÖKEV) katkıları ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun destekleriyle oluşturulan Bocce ve Dart Ligi’nde 16 okul 192 sporcu mücadele edecek. 4 ay sürecek olan ligde Kuşadası ve Germencik ilçesinden de birer okul yer alıyor. Söke Bocce ve Dart Ligi müsabakaları Söke Özel Anadolu Okulları Spor Salonu ve bahçesinde gerçekleştirilirken, organizasyonu Federasyon Temsilcisi Antrenör-Hakem Ali Tetik üstleniyor. Bocce ve Dart Ligi faaliyetlerini Söke’de başlatmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ali Tetik; “Desteklerinden dolayı Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, TBBDF Başkanı Ahmet Recep Tekcan ve Mutlu Türkmen, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Turan Günen başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Söke bu yeni lig ile yeni bir heyecan yaşayacak” dedi.
Söke’de İlçe Kaymakamlığı himayesinde Bocce ve Dart Ligi kuruldu.

AYDIN- Söke Eğitim Vakfı'nın (SÖKEV) katkıları ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun destekleriyle oluşturulan Bocce ve Dart Ligi’nde 16 okul 192 sporcu mücadele edecek. 4 ay sürecek olan ligde Kuşadası ve Germencik ilçesinden de birer okul yer alıyor. Söke Bocce ve Dart Ligi müsabakaları Söke Özel Anadolu Okulları Spor Salonu ve bahçesinde gerçekleştirilirken, organizasyonu Federasyon Temsilcisi Antrenör-Hakem Ali Tetik üstleniyor.

Bocce ve Dart Ligi faaliyetlerini Söke’de başlatmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ali Tetik; “Desteklerinden dolayı Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, TBBDF Başkanı Ahmet Recep Tekcan ve Mutlu Türkmen, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Turan Günen başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Söke bu yeni lig ile yeni bir heyecan yaşayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.