Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

GÜNCEL 31.08.2017 - 01:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4043+ kez okundu.
 

Söke’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleşen törenle kutlandı.

SÖKE- Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama törenine Söke Kaymakamlığına vekaleten bakan Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili, Söke Garnizon Komutanı Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende; günün anlamına ilişkin konuşmayı Garnizon komutanlığından P. Teğmen Mustafa Kılıç yaptı. 30 Ağustos Zaferi’nin Türk Milleti ve Türk Ordusunun varoluş mücadelesinin sonucu olduğunu söyleyen Teğmen Mustafa Kılıç; “Türk Milleti ve Türk Ordusu kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere ders vermiştir. 30 Ağustos Türk Ulusunun özgürlük ve bağımsızlık anıtıdır” dedi. Teğmen Kılıç konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm vatan kahramanlarını saygı ve minnetle andı. Konuşmanın ardından günün anlam ve önemine ilişkin olarak öğrenciler Miraç Kaplan ve Ümmühan Ateş şiir okudu.  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı tören geçişi ile son buldu.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleşen törenle kutlandı.

SÖKE- Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama törenine Söke Kaymakamlığına vekaleten bakan Efeler İlçe Kaymakamı İzzettin Sevgili, Söke Garnizon Komutanı Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende; günün anlamına ilişkin konuşmayı Garnizon komutanlığından P. Teğmen Mustafa Kılıç yaptı.

30 Ağustos Zaferi’nin Türk Milleti ve Türk Ordusunun varoluş mücadelesinin sonucu olduğunu söyleyen Teğmen Mustafa Kılıç; “Türk Milleti ve Türk Ordusu kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere ders vermiştir. 30 Ağustos Türk Ulusunun özgürlük ve bağımsızlık anıtıdır” dedi. Teğmen Kılıç konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm vatan kahramanlarını saygı ve minnetle andı.

Konuşmanın ardından günün anlam ve önemine ilişkin olarak öğrenciler Miraç Kaplan ve Ümmühan Ateş şiir okudu.  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı tören geçişi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.