Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke yaz okullarına büyük ilgi

GÜNCEL 10.07.2017 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3328+ kez okundu.
 

Söke yaz okullarına büyük ilgi

Söke Belediyesi yaz okulları yeni sezonda yine Söke’nin en büyük eğitim kurumu.

AYDIN- Geçtiğimiz yıl Bin 350 öğrenciyi ağırlayan yaz okulu, yeni sezonda Bin 962 öğrenciye eğitim veriyor. Temmuz ayı başında kurslarına başlayan yaz okulu 30 Ağustos’ta sona erecek. Söke merkezde bulunan Bedesten, ADÜ İşletme Fakültesi Yenikent, Yenicami, Çeltikçi ve Sökebey Semt Evleri, çevre mahalleler Bağarası, Yenidoğan, Sarıkemer, Güllubahçe Semt Evleri’nde toplam 56 sınıfta 21 öğretmenin yer aldığı yaz okulunda öğrenci kaydı rekor düzeye ulaştı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 7-14 yaş aralığında çocuklara yönelik ücretsiz olarak gerçekleşen yaz okulu kurslarında 1.962 öğrenci eğitim alacak. İngilizce, Almanca Bilgisayar, Resim, Ebru, Basketbol, Futbol, Anlayarak Hızlı Okuma, Drama, Gitar, Jimnastik, El Becerileri, Zeka Oyunları, Bale, Modern Dans, Anadolu Ateşi, Modern Folklor, Ses Eğitimi, Tiyatro eğitimleri veriliyor. Yaz okulunda Sökeli çocukların yine eğlenirken öğreneceklerini ve yaz tatilinde boş vakitlerini kurslarla değerlendirdiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yaz okuluna ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Başkan Toyran, “Söke Belediyesi olarak gerek yetişkinlere, gerekse çocuklarımıza yönelik eğitimleri önemsiyoruz. Kurs Merkezimiz ve Semt Evlerimiz aracılığı ile kurslarımız her geçen yıl ivme kazanarak devam ediyor” dedi.
Söke Belediyesi yaz okulları yeni sezonda yine Söke’nin en büyük eğitim kurumu.

AYDIN- Geçtiğimiz yıl Bin 350 öğrenciyi ağırlayan yaz okulu, yeni sezonda Bin 962 öğrenciye eğitim veriyor. Temmuz ayı başında kurslarına başlayan yaz okulu 30 Ağustos’ta sona erecek.

Söke merkezde bulunan Bedesten, ADÜ İşletme Fakültesi Yenikent, Yenicami, Çeltikçi ve Sökebey Semt Evleri, çevre mahalleler Bağarası, Yenidoğan, Sarıkemer, Güllubahçe Semt Evleri’nde toplam 56 sınıfta 21 öğretmenin yer aldığı yaz okulunda öğrenci kaydı rekor düzeye ulaştı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 7-14 yaş aralığında çocuklara yönelik ücretsiz olarak gerçekleşen yaz okulu kurslarında 1.962 öğrenci eğitim alacak. İngilizce, Almanca Bilgisayar, Resim, Ebru, Basketbol, Futbol, Anlayarak Hızlı Okuma, Drama, Gitar, Jimnastik, El Becerileri, Zeka Oyunları, Bale, Modern Dans, Anadolu Ateşi, Modern Folklor, Ses Eğitimi, Tiyatro eğitimleri veriliyor.

Yaz okulunda Sökeli çocukların yine eğlenirken öğreneceklerini ve yaz tatilinde boş vakitlerini kurslarla değerlendirdiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yaz okuluna ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Başkan Toyran, “Söke Belediyesi olarak gerek yetişkinlere, gerekse çocuklarımıza yönelik eğitimleri önemsiyoruz. Kurs Merkezimiz ve Semt Evlerimiz aracılığı ile kurslarımız her geçen yıl ivme kazanarak devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.