Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke Uçurtma Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi

GÜNCEL 22.04.2019 - 10:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4287+ kez okundu.
 

Söke Uçurtma Şenliği’nde çocuklar doyasıya eğlendi

Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Uçurtma Şenliği, bu yıl da gerçekleştirildi.

AYDIN- Bu yıl 14.’sü yapılan Uçurtma Şenliği, adeta çocuk şenliğine dönüştü. Etkinliğe katılan çocuklar kadar onlara eşlik eden büyükleri de en az onlar kadar doyasıya eğlendi. Novada Outlet Söke’nin otopark alanında uçurtmalar havalanırken, etkinlik alanında sahne gösterileri, şişme oyun parkları, yüz boyama, balon katlama, palyaço ve süper kahramanlar gibi animasyon gösterileri de yer aldı. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, beraberinde Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan ile birlikte etkinliğe katılan çocuklara uçurtma dağıttı. Ücretsiz uçurtma dağıtılan etkinliğe katılım yoğun olurken, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de gökyüzüne uçurtma salmayı ihmal etmedi. Etkinlik alanında bulunan oyun alanlarını gezen Başkan Tuncel, çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.
Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Uçurtma Şenliği, bu yıl da gerçekleştirildi.

AYDIN- Bu yıl 14.’sü yapılan Uçurtma Şenliği, adeta çocuk şenliğine dönüştü. Etkinliğe katılan çocuklar kadar onlara eşlik eden büyükleri de en az onlar kadar doyasıya eğlendi.

Novada Outlet Söke’nin otopark alanında uçurtmalar havalanırken, etkinlik alanında sahne gösterileri, şişme oyun parkları, yüz boyama, balon katlama, palyaço ve süper kahramanlar gibi animasyon gösterileri de yer aldı.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, beraberinde Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan ile birlikte etkinliğe katılan çocuklara uçurtma dağıttı.

Ücretsiz uçurtma dağıtılan etkinliğe katılım yoğun olurken, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel de gökyüzüne uçurtma salmayı ihmal etmedi. Etkinlik alanında bulunan oyun alanlarını gezen Başkan Tuncel, çocuklar ve vatandaşlarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.