Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Tren Garı Restorasyonu bitişe doğru gidiyor

SİYASET 14.12.2018 - 15:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2443+ kez okundu.
 

Söke Tren Garı Restorasyonu bitişe doğru gidiyor

Bir süredir çalışmaları devam eden Söke Tren Garı Restorasyon çalışmalarında artık sona gelindiği bildirildi.

AYDIN- Hızla ilerlediği belirtilen restorasyon çalışmalarını değerlendiren AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘’Restorasyon çalışmaları hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Artık sona gelindi diyebiliriz. Çok yakında çalışmalar tamamlanacak’’ dedi. Geçtiğimiz ay içerisinde restorasyonu devam eden Söke Tren Garı’nda incelemelerde bulunarak göreve yeni başlayan Söke İstasyon Şefi Sadık Satılmış Şener ve TCDD Bölge Müdürü’nden çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, bugün itibariyle Gar Restorasyon çalışmalarında artık sona gelindiğini, restorasyon çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını ifade etti. Yavuz yaptığı açıklama da, şunları söyledi: ‘’Seçim bölgemiz olan Söke’mizde hatırlanacağı gibi birkaç hafta öncesinde bir takım ziyaretlerde bulunmuştum. Bu ziyaretlerden biri de Söke Tren Garı İstasyon Şefliği’ydi. İstasyon Şefimiz Sadık Satılmış Şener’de görevine yeni başlamış kendisine de yeni görevinde başarı temennilerimizi ileterek, bir dönem ara verilmesinden sonra çalışmalara yeniden başlanılan gar restorasyonu hakkında yerinde incelemeler yaparak hem kendisinden hem de TCDD Bölge Müdürümüzden bilgiler almıştık. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde restorasyon çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı bilgisini hemşehrilerimiz ile paylaşmıştım. Çok değil, aradan geçen birkaç hafta sonrasında restorasyon çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı ve artık bitişe doğru gidiyoruz diyebilirim. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu hızla devam ederse çok yakın bir zamanda restorasyon çalışmaları tümüyle tamamlanacaktır diye düşünüyorum. Desteklerini esirgemeyen öncelikle Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, TCDD Genel Müdürümüz Sayın İsa Apaydın’a ve TCDD 3. Bölge Müdürümüz Sayın Selim Koçbay’a teşekkür ediyorum.’’
Bir süredir çalışmaları devam eden Söke Tren Garı Restorasyon çalışmalarında artık sona gelindiği bildirildi.

AYDIN- Hızla ilerlediği belirtilen restorasyon çalışmalarını değerlendiren AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, ‘’Restorasyon çalışmaları hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Artık sona gelindi diyebiliriz. Çok yakında çalışmalar tamamlanacak’’ dedi.

Geçtiğimiz ay içerisinde restorasyonu devam eden Söke Tren Garı’nda incelemelerde bulunarak göreve yeni başlayan Söke İstasyon Şefi Sadık Satılmış Şener ve TCDD Bölge Müdürü’nden çalışmalar hakkında bilgiler alan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, bugün itibariyle Gar Restorasyon çalışmalarında artık sona gelindiğini, restorasyon çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını ifade etti. Yavuz yaptığı açıklama da, şunları söyledi:

‘’Seçim bölgemiz olan Söke’mizde hatırlanacağı gibi birkaç hafta öncesinde bir takım ziyaretlerde bulunmuştum. Bu ziyaretlerden biri de Söke Tren Garı İstasyon Şefliği’ydi. İstasyon Şefimiz Sadık Satılmış Şener’de görevine yeni başlamış kendisine de yeni görevinde başarı temennilerimizi ileterek, bir dönem ara verilmesinden sonra çalışmalara yeniden başlanılan gar restorasyonu hakkında yerinde incelemeler yaparak hem kendisinden hem de TCDD Bölge Müdürümüzden bilgiler almıştık. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde restorasyon çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı bilgisini hemşehrilerimiz ile paylaşmıştım. Çok değil, aradan geçen birkaç hafta sonrasında restorasyon çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı ve artık bitişe doğru gidiyoruz diyebilirim. Çalışmalar çok hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bu hızla devam ederse çok yakın bir zamanda restorasyon çalışmaları tümüyle tamamlanacaktır diye düşünüyorum. Desteklerini esirgemeyen öncelikle Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan’a, TCDD Genel Müdürümüz Sayın İsa Apaydın’a ve TCDD 3. Bölge Müdürümüz Sayın Selim Koçbay’a teşekkür ediyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.