Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke Ticaret Odası üyelerine indirimli sağlık hizmeti

SAĞLIK 22.11.2017 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3014+ kez okundu.
 

Söke Ticaret Odası üyelerine indirimli sağlık hizmeti

Söke Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına ayrıcalık ve kolaylık sağlayacak protokol Özel Söke EGEMED Hastanesi ile imzalandı. Y

AYDIN- apılan protokolle Ticaret Odası üyeleri özel hastanenin sağlık hizmetlerinden alınan katkı paylarından yüzde 50 indirimli olarak yararlanacak. Söke Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza töreninde Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Meclis Başkanı Behlül Er, Meclis Üyesi Kasım Üzüm, EGEMED Hastanesi Başhekimi Atilla Barkan bulundu. Söke Ticaret Odası olarak üyelerine yönelik yeniliklerin devam ettiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, “Söke’mizde kaliteli hizmet vermeyi kendilerine şiar edinmiş, yerel kuruluşumuz olan EGEMED Hastaneleri ile yaptığımız anlaşma ile oda üyelerimizin daha rahat ortamda hizmet almalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yapılan protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyor, EGEMED Hastanesi’ne yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. EGEMED Hastanesi Başhekimi Atilla Barkan, EGEMED’in Aydın ilindeki en büyük özel hastanesi olduğunu, son 5 yılda tüm altyapıları tamamlamış, 100’e yakın hasta yatağı, 27 yoğun bakım yatağı ve yenidoğan ünitesi ile tam teşekküllü bir hastane konumuna geldiğini belirtti. Başhekim Barkan, “Yapılan protokol ile Ticaret Odası üyelerinin ilave ücretlerde yüzde 50 indirimden yararlanacaklar. Oda üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Söke Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına ayrıcalık ve kolaylık sağlayacak protokol Özel Söke EGEMED Hastanesi ile imzalandı. Y

AYDIN- apılan protokolle Ticaret Odası üyeleri özel hastanenin sağlık hizmetlerinden alınan katkı paylarından yüzde 50 indirimli olarak yararlanacak.

Söke Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza töreninde Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, Meclis Başkanı Behlül Er, Meclis Üyesi Kasım Üzüm, EGEMED Hastanesi Başhekimi Atilla Barkan bulundu.

Söke Ticaret Odası olarak üyelerine yönelik yeniliklerin devam ettiğini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay, “Söke’mizde kaliteli hizmet vermeyi kendilerine şiar edinmiş, yerel kuruluşumuz olan EGEMED Hastaneleri ile yaptığımız anlaşma ile oda üyelerimizin daha rahat ortamda hizmet almalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Yapılan protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyor, EGEMED Hastanesi’ne yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

EGEMED Hastanesi Başhekimi Atilla Barkan, EGEMED’in Aydın ilindeki en büyük özel hastanesi olduğunu, son 5 yılda tüm altyapıları tamamlamış, 100’e yakın hasta yatağı, 27 yoğun bakım yatağı ve yenidoğan ünitesi ile tam teşekküllü bir hastane konumuna geldiğini belirtti.

Başhekim Barkan, “Yapılan protokol ile Ticaret Odası üyelerinin ilave ücretlerde yüzde 50 indirimden yararlanacaklar. Oda üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.